Έμπνευση και ψυχραιμία συστήνει η Λαϊκή Ενότητα στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές

Το μήνυμα του κόμματος για τη δοκιμασία των χιλιάδων μαθητών και μαθητριών και η υπόσχεση για συνεχή «μάχη» για το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν μόρφωση και την αξιοπρεπή εργασία

Διαβάστε το μήνυμα της Λαϊκής Ενότητας για τους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις, ενώ το κόμμα ξεκαθαρίζει ότι από την πλευρά του θα συνεχίσει να παλεύει για καλύτερη, αληθινά Δημόσια και δωρεάν Παιδεία για όλα τα παιδιά.

Το μήνυμα της ΛΑ.Ε.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις! Τα παιδιά μας να έχουν τύχη, καθαρό μυαλό, έμπνευση και ψυχραιμία. Οι εξετάσεις αυτές είναι μόνο ένα «σκαλοπάτι» στον διαρκή αγώνα για μόρφωση, αξιοπρεπή εργασία και γενικότερα, για μια καλύτερη ζωή.

Η ΛΑ.Ε. στηρίζει τις μεγάλες προσπάθειες των παιδιών και των οικογενειών τους που με τεράστιες θυσίες και κόστος προσπαθούν να κερδίσουν το μέλλον τους. Ευχόμαστε οι κόποι σας και τα όνειρα σας να βρουν δικαίωση.

Η Λαϊκή Ενότητα μαζί με τη νεολαία θα συνεχίσει να παλεύει για καλύτερη, αληθινά Δημόσια και δωρεάν Παιδεία για όλα τα παιδιά. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μια πατρίδα που να τα αγκαλιάζει και να τους εξασφαλίζει πλήρως το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν μόρφωση και την αξιοπρεπή εργασία.