Ο Κώστας Μορφίδης έγινε… «θέμα»! Viral η δήλωσή του για το κίνημα «Δεν πληρώνω» (βίντεο)

Πανελλαδικά... διάσημος ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωσή του στην Τηλεόραση του ΣΚΑΪ

4 λέξεις ήταν αρκετές για να κάνουν τον Κώστα Μορφίδη διάσημο πανελλαδικά μέσα σε λίγες μόλις ώρες: «Θα ήμουν μαζί τους»! Η αφοπλιστική αυτή απάντηση του βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση αν οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα κίνημα «Δεν πληρώνω» ενάντια στα νέα διόδια που πρόκειται να τοποθετηθούν στην Εγνατία Οδό τι θα έκανε ο ίδιος, ήταν αρκετή. Η αμεσότητα του διαδικτύου και η διάθεση πολλών να “χτυπήσουν” την κυβέρνηση σε κάθε “ευκαιρία” ανέλαβε τα υπόλοιπα…

Ο κ. Μορφίδης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2017 στην εκπομπή «Αταίριαστοι» της Τηλεόρασης του ΣΚΑΪ (διαβάστε σχετικά εδώ) και είπε, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση δεσμεύεται ότι ναι μεν θα προχωρήσει τώρα στην εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών, αλλά αυτοί θα «ξηλωθούν» μόλις τεθεί σε λειτουργία το αναλογικό, ηλεκτρονικό σύστημα είσπραξης των διοδίων.

Ωστόσο, ήταν η δήλωσή του ότι ο ίδιος «θα ήταν μαζί» με τους Καβαλιώτες στη δημιουργία ενός νέου κινήματος «Δεν πληρώνω» που έβαλε… φωτιά στο διαδίκτυο. Τα λεγόμενα του κ. Μορφίδη έγιναν «σλόγκαν» και η «είδηση» αναπαράχθηκε με απίστευτη ταχύτητα με εκατοντάδες ιστοσελίδες να προχωρούν στην αναπαραγωγή της.

Αυτήν τη στιγμή, μια αναζήτηση στο Google με τις λέξεις [Μορφίδης+διόδια] «δίνει» πάνω από… 3.500 αποτελέσματα (!) ενώ χιλιάδες είναι αυτοί που «συζητάνε» για τη δήλωση του βουλευτή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook, twitter κτλ.).

Μάλιστα, το επίμαχο απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «σήκωσε» και η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας, με το σχετικό βίντεο-σποτ να έχει δεκάδες χιλιάδες views.

Δείτε εδώ τη δήλωση Μορφίδη για τους «Δεν πληρώνω»:

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη Μορφίδη στον ΣΚΑΪ: