Το ΚΚΕ Καβάλας «επενδύει» στην επίσκεψη Κουτσούμπα

Πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακουστεί η «φωνή» του κόμματος η περιοδεία στην ΑΜ-Θ του ΓΓ της ΚΕ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2017 ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ Βασίλης Καταπόδης, ενόψει της τριήμερης περιοδείας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα στην Περιφέρειά μας και ειδικότερα της παρουσίας του στην Καβάλα το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017.

«Όσοι πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, θέλουμε να τους πούμε ότι τώρα πια μπορούν να αξιοποιήσουν τη δική μας πείρα, να βγάλουν τα δικά τους πολιτικά συμπεράσματα, να ακούσουν, να μελετήσουν και να συζητήσουν το πολιτικό πρόγραμμα του ΚΚΕ και να αποφασίσουν», είπε ο κ. Καταπόδης, απευθύνοντας κάλεσμα σε όσους τα προηγούμενα χρόνια πίστεψαν, μάταια, ότι υπάρχει λύση εντός του καπιταλιστικού «δρόμου» ανάπτυξης.

«Θέλουμε να απευθυνθούμε και σ’ αυτούς που τα τελευταία χρόνια εγκατέλειψαν μαζικά τα κόμματα του παλιού δικομματισμού και να τους πούμε ότι αν τώρα πιστεύουν, επειδή χρεοκόπησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι τα κόμματα αυτά θα αλλάξουν, κάνουν λάθος! Αυτά τα κόμματα είναι σταθεροί πυλώνες του αστικού πολιτικού συστήματος και σταθεροί εκφραστές των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου. Αυτά τα κόμματα δεν αλλάζουν», συμπλήρωσε ο κ. Καταπόδης.

«Για τους λόγους αυτούς, και πολλούς ακόμη, χρειάζεται η «φωνή» του ΚΚΕ να δυναμώσει! Είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία, το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Πάρκο Φαλήρου, να ακούσουν όλοι όσοι προσδοκούν από το  ΚΚΕ κάτι καλύτερο, και να έρθουν στην μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Δημήτρη Κουτσούμπα. Η πολιτική αυτή ομιλία θα είναι μεστή σε νοήματα για την πολιτική επικαιρότητα και θα προβάλλει την πολιτική διέξοδο όπως την αντιλαμβανόμαστε. Θα ακολουθήσει μεγάλο λαϊκό γλέντι και είναι ευκαιρία για τον κόσμο να περάσει μια όμορφη και εποικοδομητική βραδιά».

Κατόπινμ το μέλος του ΚΚΕ Καβάλας Βάσω Δαμιανίδου ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας Κουτσούμπα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (διαβάστε το εδώ).