Δυναμικό «παρών» από το ΠΑΜΕ Καβάλας στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)

Μέλη Σωματείων της Καβάλας που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ διαδήλωσαν μαζί με χιλιάδες κόσμου ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων

Χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, συνταξιούχοι και νεολαίοι συμμετείχαν στην μαζική αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.

Οι διαδηλωτές κατέφτασαν στη Θεσσαλονίκη από όλη τη χώρα για να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, η οποία έγινε στο πλαίσιο του Διημέρου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων.

Στη διαδήλωση συμμετείχαν συνολικά 114 συνδικαλιστικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων 12 Ομοσπονδίες και 8 Εργατικά Κέντρα, ενώ από την Καβάλα δεκάδες μέλη Σωματείων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, όπως αυτό των Οικοδόμων, των Εμποροϋπαλλήλων και των Συνταξιούχων, έδωσαν δυναμικό «παρών», παρά την αφόρητη ζέστη.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους και στους γύρω δρόμους που πλημμύρισαν από τον κόσμο, ενώ ακολούθησε πορεία προς το ΝΑΤΟικό στρατηγείο.

Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με συναυλία στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.