ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για ΒΦΛ: Ήρθε η ώρα των πράξεων!

Η κομματική οργάνωση του Νομού καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση του προβλήματος του εργοστασίου των Λιπασμάτων

Το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η προχθεσινή απουσία εκπροσώπων της ELFE από την τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας δείχνει για μία ακόμα φορά την απροθυμία της εργοδοσίας να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ορθής λειτουργίας του εργοστασίου. Επιβεβαιώνει επίσης την παραβατική της στάση καθώς φαίνεται πως αδιαφορεί για την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου, η οποία δικαιώνει τους παράνομα απολυμένους της βιομηχανίας.

Ο κόμπος έχει φτάσει εδώ και καιρό στο χτένι. Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Οι παράνομα απολυμένοι πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στη δουλειά τους. Πρέπει η κυβέρνηση να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση των εργαζόμενων στο εργοστάσιο, να διασφαλίσει την αποφυγή οποιασδήποτε προσπάθειας από τη μεριά της εργοδοσίας για τρομοκράτηση των αγωνιστών και να προχωρήσει, χωρίς καθυστέρηση, στην επίλυση του προβλήματος του εργοστασίου.

Ήρθε η ώρα των πράξεων. Ήρθε η ώρα να  σταματήσουν τα παιχνίδια της εταιρείας σε βάρος των εργαζομένων, της πόλης και της κοινωνίας».