Παραίτηση «βόμβα» της Κορίνας Χιώτη-Πρασσά

Έγινε δεκτή από τη δήμαρχο Καβάλας - Διαβάστε ποιος είναι επικρατέστερος για να την αντικαταστήσει στον Τομέα της Καθαριότητας

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, αμέσως μετά τη μεσημεριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, η Κορίνα Χιώτη-Πρασσά κατέθεσε γραπτώς την παραίτησή της από τη θέση της Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής. Η παραίτησή της έχει γίνει ήδη δεκτή από τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα.

Η κ. Πρασσά δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν στην κίνηση αυτή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτησή της σχετίζεται τόσο με προσωπικές διαφωνίες σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας της Διοίκησης ειδικά στον Τομέα της Καθαριότητας όσο και με το θέμα του ΧΥΤΑ και τις καθυστερήσεις που σημειώνονται γύρω από την αδειοδότησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KAVALA POST, νέος Αντιδήμαρχος στη θέση της κ. Πρασσά θα είναι ο Ανέστης Τσουρουκίδης. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από την ίδια την κ. Τσανάκα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.