Γιώργος Καλαντζής: Εγώ, ο Παναγιωτόπουλος και ο Πασχαλίδης θα είμαστε υποψήφιοι! Ή όλοι μέσα ή όλοι έξω! (ηχητικό)

Ο πρώην υπουργός απαντά σε όσους τον «θέλουν» να είναι «κομμένος» από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές και στέλνει «ηχηρά» μηνύματα προς... πάσα κατεύθυνση

Το ρεπορτάζ που δημοσίευσε το KAVALA POST και κατά το οποίο μια σειρά από «παλιά» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας -ανάμεσα στα οποία και ο Γιώργος Καλαντζής- κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές (διαβάστε το εδώ) σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Αυγούστου 2017 ο πρώην υπουργός στον «αέρα» του ALPHA Radio 88,6.




Μιλώντας στο Κεντρικό Μαγκαζίνο του σταθμού και τον δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη, ο κ. Καλαντζής διεμήνυσε σε όσους «δημιουργούν» εντυπώσεις μέσα από δημοσιεύματα ότι και ο ίδιος «έχει τη δυνατότητα να γίνει… πρωτοσέλιδος» και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ούτε ο ίδιος ούτε ο νυν βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος αλλά ούτε και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης να «αποκλειστούν» από τις λίστες του κόμματος, εκτός κι αν υπάρχει κάτι «μεμπτό» εναντίον τους, εννοώντας ότι προφανώς και δεν υπάρχει. «Εμείς είμαστε σίγουροι, ψάξτε τους άλλους», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο πρώην υπουργός συνέδεσε την πρόσφατη υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ με τις εθνικές εκλογές και τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. «Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να επιλέγουν τον Γιώργο Καλαντζή ως άξιο για την ΕΠΟ και μετά να τον αποκλείσουν ως… ανάξιο για βουλευτή;», αναρωτήθηκε.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Καλαντζή παρακάτω: