Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ο κ. Καλαντζής να μιλάει μόνο για τον εαυτό του. Ούτε για μένα ούτε για τον Πασχαλίδη! (ηχητικό)

Ο βουλευτής απαντά στις «σίγουρες» προβλέψεις του πρώην υπουργού για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΝΔ - «Μόνοι σίγουροι υποψήφιοι οι εν ενεργεία»!

Τη δήλωση του Γιώργου Καλαντζή ότι η τριάδα Καλαντζής-Παναγιωτόπουλος-Πασχαλίδης είναι οι μόνοι «σίγουροι» υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές (διαβάστε και ακούστε τη σχετική δήλωση εδώ) σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2017 ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο ALPHA Radio 88.6 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη.

Δηλώνοντας αρχικά απογοητευμένος με την «παραφιλολογία των ονομάτων» που εδώ και καιρό υπάρχει σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε πως θα προτιμούσε αντί η συζήτηση να γίνεται «για τον Γιώργο, τον Νίκο και τον Γιάννη» να γίνεται για ζητήματα πολιτικής, να γίνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές θέσεις που αθέτησε και τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θεωρεί ως το μοναδικό σίγουρο και δεδομένο αυτό που δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης ότι «μοναδικοί σίγουροι είναι οι εν ενεργεία βουλευτές». Από εκεί και πέρα, είπε, θα υπάρξει κάποια ανανέωση αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό θα αποφασιστεί από τον πρόεδρο όταν έρθει η ώρα.

Επίσης, ο βουλευτής εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη «σιγουριά» Καλαντζή σε ό,τι αφορά την τριάδα που τον περιλαμβάνει στις λίστες. «Ο κ. Καλαντζής να μιλάει για τον κ. Καλαντζή και όχι για εμένα ή τον Γιάννη τον Πασχαλίδη», είπε χαρακτηριστικά. «Τον Ντίνο τον Κλειτσιώτη, τον Λάζαρο τον Τσαταλμπασίδη, τη Βάσω τη Μήττα, αυτούς γιατί τους ξέχασε;», αναρωτήθηκε.

Τέλος, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε πως δεν «βλέπει» γιατί θα πρέπει η πρόσφατη υποψηφιότητα Καλαντζή για την προεδρία της ΕΠΟ να «συνδέεται» με μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του πρώην υπουργού στις επόμενες εκλογές…

Ακούστε το απόσπασμα της ραδιοφωνικής συνέντευξης του βουλευτή που αφορά στις δηλώσεις Καλαντζή: