Σε… «όνειρα θερινής νυκτός» αποδίδει την ανακοίνωση Σιμιτσή η διοίκηση Τσανάκα

Στα περί «δουλέματος» που καταλογίζει στη Δημοτική Αρχή ο τέως δήμαρχος, η Δήμητρα Τσανάκα απαντά πως «η τοποθέτησή του από τους δημότες στην μειοψηφία, δεν τον συνέτισε»

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης Τσανάκα στην ανακοίνωση του τέως δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Δήμητρας Τσανάκα κατά την πρώτη συνάντηση με τους Καβαλιώτες Πανεπιστημιακούς περί ανάπλασης της περιοχής πίσω από τις Καμάρες, με τον κ. Σιμιτσή να κάνει λόγο για… «δούλεμα» των πολιτών (διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της παράταξης του τέως δημάρχου εδώ).

Η δήμαρχος Καβάλας με μια λιτή αλλά καυστική ανακοίνωση κάνει λόγο για μια ανακοίνωση με αφορμή την πρώτη συνάντηση Καβαλιωτών Πανεπιστημιακών, μόνο που… έχει «παντελώς άσχετο αντικείμενο», ενώ αναφέρει δηκτικά ότι «η τοποθέτηση του κ. Σιμιτσή από τους δημότες στην μειοψηφία, δεν τον συνέτισε».

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση της διοίκησης Τσανάκα

Είναι γεγονός, πως κατά την διάρκεια της θητείας του, ο κ. Σιμιτσής μας είχε συνηθίσει σε ανακρίβειες και παραστάσεις ανύπαρκτων γεγονότων ως αληθινών και το αντίστροφο.

Φαίνεται όμως, πως η τοποθέτησή του από τους δημότες στην μειοψηφία, δεν τον συνέτισε.

Έτσι με αφορμή την πρώτη συνάντηση Καβαλιωτών Πανεπιστημιακών, εξέδωσε δελτίο τύπου, με περιεχόμενο που όχι απλώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά έχει και παντελώς άσχετο αντικείμενο!

Εδώ ταιριάζει απόλυτα η ρήση «όνειρα θερινής νυκτός».