Βουλευτές της ΝΔ «οργώνουν» τη Βόρεια Ελλάδα ενόψει ΔΕΘ. Στην Καβάλα οι Καράογλου και Σταμάτης, σε Κοζάνη και Χαλκιδική ο Παναγιωτόπουλος

Η Πειραιώς προετοιμάζει επικοινωνιακά την παρουσία Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στο «φουλ» δουλεύουν οι κομματικές «μηχανές» της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της παρουσίας του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στην οποία το επιτελείο της Πειραιώς φαίνεται πως έχει «επενδύσει» πολλά. Στο πλαίσιο της κατάλληλης προετοιμασίας του «εδάφους» για την άφιξη Μητσοτάκη στη συμπρωτεύουσα (στα μέσα Σεπτεμβρίου), βουλευτές της ΝΔ έχουν «χρεωθεί» Νομούς της Βόρειας Ελλάδας όπου και αναμένεται να πραγματοποιήσουν επαφές και ομιλίες εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου.

Την Καβάλα θα επισκεφθούν οι Θόδωρος Καράογλου και Δημήτρης Σταμάτης. Οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζουν καλά την περιοχή μας, αφού ο πρώτος έχει διατελέσει υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και ο δεύτερος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά την παρουσία τους στην Καβάλα θα επισκεφθούν μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εδώ, θα έχουν επαφές με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, χωρίς να αποκλείονται και συναντήσεις με αιρετούς της Αυτοδιοίκησης.

Αντίστοιχα, ο «δικός μας» Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει «χρεωθεί» της Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Χαλκιδικής και θα βρεθεί εκεί, πιθανότατα μαζί με άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για να επικοινωνήσει τις θέσεις του κόμματος και να ακούσει τους παραγωγικούς φορείς.