Το μουσικό μήνυμα του Καβαλιώτη Μάνου Επιτροπάκη για την 3η του Σεπτέμβρη (βίντεο)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο παίζει το βασικό θέμα των Carmina Burana

Είναι μουσικός, είναι Καβαλιώτης και… ΠΑΣΟΚ! Ο λόγος για τον τσελίστα Μάνο Επιτροπάκη (υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ το 2014) ο οποίος ανήμερα της 43ης Επετείου για την «3η του Σεπτέμβρη», ημέρα ίδρυσης του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος από τον Ανδρέα Παπανδρεόυ, ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας δύο περίπου λεπτών, όπου ο ίδιος παίζει στο τσέλο τη βασική μελωδία του εισαγωγικού θέματος (O Fortuna) των Carmina Burana του Carl Orff.

Ο Μάνος Επιτροπάκης έγραψε: «Από την όμορφη Θεσσαλονίκη στέλνω τους μουσικούς μου χαιρετισμούς για την 3η του Σεπτέμβρη. Η Δημοκρατική Παράταξη θα αναγεννηθεί και θάναι ντάλα μεσημέρι»!

Σημειώνεται ότι το έργο Carmina Burana, μια σκηνική καντάτα που συνέθεσε ο Carl Orff την περίοδο 1935-1936 βασισμένη στα μεσαιωνικά ποιήματα Carmina Burana (εξ ου και ο πληθυντικός) ήταν συνυφασμένο με το ΠΑΣΟΚ εν γένει αλλά και τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου ιδιαιτέρως, αφού ο ιδρυτής και ηγέτης του Κινήματος χρησιμοποιούσε το πρώτο θέμα O Fortuna ως εισαγωγή στις ανοιχτές πολιτικές ομιλίες του

Νά ένα χαρακτηριστικό δείγμα: