Για ποιον χτυπάει η… «καμπάνα» στην Καβάλα μετά την αρχηγική κίνηση Μητσοτάκη;

Η διαγραφή Τραγάκη, οι δηλώσεις «εκτός ορίων», ο Γιώργος Καλαντζής και η ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο facebook...

Το απόγευμα της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου 2017 εξεδόθη από τη Νέα Δημοκρατία το εξής δελτίο Τύπου: «Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος».

Την ανακοίνωση του κόμματος έσπευσε να κοινοποιήσει στο προφίλ του στο facebook ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σημειώνοντας με… νόημα: «Να τελειώνουμε με την παραφιλολογία των ονομάτων. Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος»!

Είναι άγνωστο εάν ο βουλευτής Καβάλας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας ήθελε με την κοινοποίηση αυτή να «φωτογραφίσει» κάποιον ή απλά να γνωστοποιήσει την απόφαση του αρχηγού του κόμματός του, αλλά το μυαλό όλων «πάει» στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καλαντζή στο ALPHA Radio 88.6 στις οποίες ο πρώην υπουργός προεξοφλούσε την υποψηφιότητα όχι μόνον τη δική του αλλά και του πρώην βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη (ακούστε τις εδώ).