Η ΝΔ σε επιχειρήσεις της Καβάλας και το μήνυμα του Μακάριου: «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα»

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα σήμερα αλλά και... αύριο

Στο πλαίσιο της περιοδείας κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Καβάλας την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, τα στελέχη του κόμματος αφιέρωσαν όλο το πρωινό τους σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά «βλέπουν» σε όλο τον κόσμο: Akrolithos, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Συσκευαστήρια Χρυσανίδη.

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης ανέβασε την επόμενη μέρα στο προφίλ του στο facebook το ακόλουθο «μήνυμα» το οποίο περιέχει σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την επιχειρηματικότητα από τη μια αλλά και μία «υπόσχεση» ελπίδας από την άλλη:

«Κοκκινοχώρι (Βιβλία Χώρα), Κηπιά (Ακρόλιθος), Φωληά (συσκευαστήρια νωπών αγροτικών προϊόντων). Μαζί με τους Ν. Παναγιωτόπουλο, Θ. Καράογλου & Δ. Σταμάτη επισκεφτήκαμε επιχειρήσεις στην Καβάλα. Είδαμε ανθρώπους που ξυπνάνε νωρίς, ανθρώπους της υγιούς επιχειρηματικότητας, ανθρώπους που η υπερφορολόγηση τούς πνίγει. Το συμπέρασμα ένα: Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

Ο Μακάριος επίσης ανέβασε και τις ακόλουθες φωτογραφίες: