Ψηφοδέλτιο ΝΔ Καβάλας: Στο «κάδρο» ο Μακάριος Λαζαρίδης και ο… Κώστας Αντωνιάδης!

Νέο ρεπορτάζ «δίνει» λίστα 160 νέων υποψηφίων από όλη την Ελλάδα - «Έκπληξη» το όνομα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜ-Θ

Νέο δημοσίευμα για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας βλέπει το «φως», αυτήν τη φορά περιλαμβάνοντας 160 (!) ονόματα νέων υποψηφίων από όλη την Ελλάδα! Η εφημερίδα Παραπολιτικά (η οποία πρόσφατα έγραψε για το «κόψιμο» των Γιώργου Καλαντζή και Γιάννη Πασχαλίδη -διαβάστε σχετικά εδώ, αλλά και για τη «μεταγραφή» του Θοδωρή Ζαγοράκη -διαβάστε εδώ) δημοσιεύει μία λίστα -προφανώς και πρόκειται για «διαρροή»- που περιλαμβάνει και την Καβάλα, αναφέροντας δύο ονόματα: Μακάριος Λαζαρίδης και Κώστας Αντωνιάδης.

Για τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και επί χρόνια στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν το τελευταίο διάστημα γραφτεί ουκ ολίγα ρεπορτάζ, τόσα που πλέον η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας να θεωρείται σχεδόν «σίγουρη».

Ωστόσο, το όνομα του Κώστα Αντωνιάδη «παίζει» για πρώτη φορά σε αυτήν την «προεκλογική περίοδο». Άλλωστε, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ δεν έχει κάνει τελευταία κάποια σχετική δήλωση…

Το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών που υπογράφει ο δημοσιογράφος Θανάσης Φουσκίδης αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προετοιµάζει πυρετωδώς την παρουσία του στη ∆ΕΘ, την οποία η Πειραιώς φιλοδοξεί να καταστήσει σηµείο αναφοράς για την επιστροφή της Ν.∆. στην εξουσία, στο «γαλάζιο» στρατηγείο εντείνονται οι ζυµώσεις για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων των επόµενων εθνικών εκλογών.

Το µεγάλο ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε το προηγούµενο διάστηµα από τους παλαιοτέρους, αλλά και αρκετά πρωτοεµφανιζόµενα στελέχη αναφορικά µε την ένταξή τους στις εκλογικές λίστες του κόµµατος όχι µόνο παραµένει ζωντανό, αλλά και αυξάνεται συνεχώς µε γεωµετρική πρόοδο.

Έτσι διαµορφώνεται ένα άκρως ενδιαφέρον «µωσαϊκό» πιθανών υποψήφιων βουλευτών,δεδοµένης και της εξαγγελίας Μητσοτάκη για τη συγκρότηση των πιο νεανικών ψηφοδελτίων στην ιστορία του κόµµατος και της διαδικασίας επιλογής που «τρέχει» ήδη µέσω του Μητρώου Στελεχών.

Ως εκ τούτου, πλέον, η προσοχή εστιάζεται στις… παρθενικές παρουσίες στη µάχη της κάλπης.