Επίσκεψη «αστραπή» στην Καβάλα πραγματοποιεί η Φώφη Γεννηματά

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα μιλήσει σε μέλη και φίλους του κόμματος το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης

Στην Καβάλα θα βρεθεί για λίγες ώρες το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2017 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά, η οποία πραγματοποιεί σύντομη περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα βρίσκεται στη Δράμα, θα μιλήσει σε μέλη και φίλους του κόμματος στις 19:30 στο ξενοδοχείο Ωκεανίς.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα αναφερθεί στις οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες που «τρέχουν» το τελευταίο διάστημα, αλλά και στις προτεραιότητες της Κεντροαριστεράς, με φόντο και τις διεργασίες για την εκλογή του νέου αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα.

Η κ. Γεννηματά δεν θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή με παραγωγικούς φορείς, καθώς το πρόγραμμά της είναι ήδη αρκετά βεβαρημένο και αμέσως μετά την ομιλία της θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.