Μάκης Παπαδόπουλος: Άκαρπη η… αναζήτηση πράσινων κάδων στις Κρηνίδες-Σκληρή ανακοίνωση κατά της διοίκησης Τσανάκα

Με αφορμή την απουσία κάδων από την πλατεία του χωριού ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας προτρέπει τα στελέχη της διοίκησης του δήμου «να σταματήσουν να συμπεριφέρονται σαν αφεντικά και να γράφουν εξυπνάδες στο FACEBOOK»

«Αυτοψία» στην κεντρική πλατεία των Κρηνίδων πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2017 ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος, διαπιστώνοντας ότι απουσιάζουν οι πράσινοι κάδοι, ήτοι οι κάδοι απορριμμάτων κι αντί αυτών, υπάρχουν μόνο μπλε κάδοι ανακύκλωσης.

Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος, με μια αιχμηρή ανακοίνωση-καταγγελία κατά της διοίκησης Τσανάκα την οποία ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τη συνόδευσε και με σχετική φωτογραφία, σχολιάζει ότι ελέω της απουσίας των πράσινων κάδων, οι κάτοικοι αναγκάζονται να πετάνε τα σκουπίδια είτε μέσα στους μπλε κάδους είτε έξω από αυτούς, προτρέποντας, παράλληλα, τα στελέχη του δήμου Καβάλας «να σταματήσουν να συμπεριφέρονται σαν αφεντικά και να γράφουν εξυπνάδες στο FACEBOOK και να πάνε από την πλατεία των Κρηνίδων να βάλουν κάνα κάδο για σκουπίδια…».

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση την οποία ανάρτησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ο Τόπος της Ζωής μας μαζί με τη σχετική φωτογραφία.

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το χωριό των Φιλίππων για να παρακολουθήσω την εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων της βουλγαρικής κατοχής. Στην επίσκεψη που έκανα αμέσως μετά στις Κρηνίδες με βρήκαν κάτοικοι και επαγγελματίες των Κρηνίδων και μού διαμαρτυρήθηκαν ότι η κεντρική πλατεία του οικισμού δεν έχει καθόλου πράσινους κάδους για σκουπίδια!

Περνώντας από την πλατεία, πράγματι δεν βρήκα ούτε έναν πράσινο κάδο, ενώ υπήρχαν ορισμένοι γαλάζιοι κάδοι ανακύκλωσης μόνο στην κάτω πλευρά της πλατείας. Βρήκα μάλιστα σκουπίδια πεταμένα στο δάπεδο δίπλα τους (όπως δείχνει η φωτογραφία).

ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! 
Έτσι φροντίζει για τη συλλογή των σκουπιδιών η Δήμαρχος;
Έτσι προωθεί την ανακύκλωση; Και μετά κατηγορεί τους δημότες που πετάνε τα σκουπίδια στους κάδους ανακύκλωσης!

Αντί λοιπόν τα στελέχη της διοίκησης του Δήμου να συμπεριφέρονται σαν «αφεντικά» (κάνοντας ό,τι τους «καπνίσει») και να γράφουν «εξυπνάδες» στο FACEBOOK, ας πάνε από την πλατεία των Κρηνίδων να βάλουν κάνα κάδο για σκουπίδια