Ακόμη ένα βήμα πιο «κοντά» στην Καβάλα ο Μακάριος Λαζαρίδης

Με απόφαση προέδρου αναλαμβάνει ευρύτερο ρόλο στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης - Ακόμη πιο πιθανή μια υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές

Αναβαθμίζεται ο ρόλος του Μακάριου Λαζαρίδη στο πλευρό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς αναλαμβάνει διπλή αποστολή. Αφενός ως Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου, γεγονός που συνιστά αναγνώριση και επιβράβευση του έργου που έχει επιτελέσει ως Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Και αφετέρου ως άτυπος σύμβουλος για την οικονομική, οικονομική, κοινωνική και επικοινωνιακή πολιτική του Κόμματος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Μετά την απόφαση αυτή -που ενδεχομένως επιδίωξε και ο ίδιος καθώς χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη ως στενός του συνεργάτης, εδώ και πολλά χρόνια- εντείνονται οι φημολογίες ότι ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KAVALA POST, δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο «άνθρωπος του προέδρου» να μεταφέρει την πολιτική του έδρα στη γενέτειρα πόλη.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.

Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.