Συνάντηση Καμίνη-Τσανάκα στο δημαρχείο της Καβάλας [φωτογραφίες]

Ο δήμαρχος Αθηναίων είχε την ευκαιρία για μια σύντομη ανταλλαγή απόψεων με τη δήμαρχο Καβάλας για το πολιτικό «γίγνεσθαι» της χώρας

Στην Καβάλα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017 ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης στο πλαίσιο περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία.

Ο κ. Καμίνης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί για λίγα λεπτά με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, παρουσία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και τέως δημάρχου Κωστή Σιμιτσή και του περιφερειακού συμβούλου και στελέχους της ΔΗΜΑΡ Καβάλας Βασίλη Τραϊφόρου.

Ο κ. Καμίνης ανέφερε στη δήμαρχο Καβάλας ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να δημιουργηθεί ένας νέος φορέας ο οποίος θα αλλάξει τα ήθη του πολιτικού «γίγνεσθαι» και «θα βάλει τέλος στα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», με την κ. Τσανάκα να απαντάει ότι «ο χώρος της Κεντροαριστεράς είναι μεγάλος και δεν πρέπει να αφήνεται η αποκλειστική νομή του στον κ. Τσίπρα. Άλλωστε η λαϊκή βάση που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, απλώς ψήφισαν έχοντας μια ελπίδα για κάτι καλύτερο, αλλά απογοητεύτηκαν και από αυτούς».

Η δήμαρχος Καβάλας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα του κ. Καμίνη, εξαίροντας το πολιτικό ήθος του, ενώ η συνάντηση έκλεισε με την κ. Τσανάκα να κάνει δύο δώρα στον δήμαρχο Αθηναίων, δύο βιβλία με την Ιστορία της Καβάλας και του Αρχαίου θεάτρου των Φιλίππων.

Στη συνέχεια ο κ. Καμίνης συναντήθηκε για λίγα λεπτά με τον δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, πριν επιστρέψει στην Καβάλα για την κεντρική πολιτική του ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.