Ανεξάρτητοι Έλληνες Καβάλας: 2 τόνοι… έμπρακτης αλληλεγγύης σε φιλανθρωπικούς φορείς της πόλης

Τα τρόφιμα προσφέρθηκαν στο «Τραπέζι της Αγάπης», στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου και σε άπορες οικογένειες μετά από πρωτοβουλία της Γραμματείας Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Δράσεων του κόμματος

Στο πλαίσιο μιας «συστοιχίας» καλά σχεδιασμένων δράσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι οποίες υλοποιήθηκαν στην πόλη της Καβάλας, παρουσία της Αναπληρώτριας Γραμματέως Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Δράσεων του κόμματος Αφροδίτης Λαϊνάκου, προσφέρθηκαν τρόφιμα στους φιλανθρωπικούς φορείς το «Τραπέζι της Αγάπης» του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Παύλου, στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου και σε άπορες οικογένειες.

Τις δράσεις σχεδίασε η κ. Λαϊνάκου και υλοποίησε συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο της Γραμματείας για την Καβάλα Γιάννη Καμπουρέλη, τον Περιφερειάρχη του κόμματος για την ΑΜ-Θ Ανδρέα Καραγιώργη, τον πρόεδρο της Συντονιστικής Νομού Καβάλας Γιώργο Χαρπαντίδη, το Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και πολιτευτή Γιώργο Τσακίρη και το μέλος του συντονιστικού γραφείου Νεολαίας και υπεύθυνη Περιφερειακών Οργανώσεων Μαρία Βαφειάδου.

Η Αναπληρώτρια Γραμματέας έδωσε συνέντευξη αναφορικά με την δράση στον ραδιοφωνικό Σταθμό της Καβάλας ALPHA Radio 88,6 και στην εκπομπή του Νίκου Χαζαρίδη.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ευχαριστούν θερμά την πρόεδρο της Εταιρείας ΣΙΤΙΣΙΣ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Χημευτή (Τούλα) Αυγερινίδου για τη δωρεά προς την Γραμματεία των δύο τόνων τροφίμων και της εύχονται πάντοτε «να είναι πλούσια η προσφορά της και οι υπηρεσίες της, μέσα από το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο της», τον οικονομικό διευθυντή του Κινήματος Κώστα Σιψή για την οικονομική στήριξη της δράσης και την υπουργό Υ.ΜΑ.Θ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά που «για ακόμα μια φορά στάθηκε αρωγός ενισχύοντας την δράση της Γραμματείας μας και συμβάλλοντας τα μέγιστα, όπως κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη στην υλοποίηση του έργου μας στη Βόρειο Ελλάδα».