Μπάμπης Δράκος: Η Νέα Δημοκρατία θα εμπλακεί ενεργά στις εκλογές του Επιμελητηρίου! [ηχητικό]

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας «απάντησε» δια των... ερτζιανών στον υποψήφιο πρόεδρο ΕΒΕ Παύλο Ζησίμου - Το «χρίσμα» θα ανακοινωθεί στις 12 Νοεμβρίου 2017

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της «ανοιχτής» επιστολής του Παύλου Ζησίμου προς τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στην οποία ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας καλούσε το κομματικό όργανο να τηρήσει ίσες αποστάσεις στις επικείμενες εκλογές στο πλαίσιο που ορίζει η επίσημη κομματική γραμμή, ο Μπάμπης Δράκος «απάντησε» μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου 2017 στο ALPHA Radio 88,6.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον δημοσιογράφο Βασίλη Ιωάννου, ο κ. Δράκος όχι μόνο δεν μπήκε στη διαδικασία να διαψεύσει τον κ. Ζησίμου, αλλά τόνισε ότι η εμπλοκή της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου είναι όχι μόνο δεδομένη αλλά και… αυτονόητη.

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας ανακοίνωσε ότι το «χρίσμα» σε έναν από τους τρεις συνδυασμούς που διεκδικούν την προεδρία του Επιμελητηρίου Καβάλας («Επιχειρηματική Πρωτοβουλία» του Μάρκου Δέμπα, «Για εσένα» του Κίμωνα Παπαδόπουλου και «Ανανέωση τώρα» του Παύλου Ζησίμου) και οι επικεφαλής των οποίων προέρχονται από τα «σπλάχνα» της Νέας Δημοκρατίας θα ανακοινωθεί στις 12 Νοεμβρίου 2017 οπότε και λήγει η διορία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη Δράκου εδώ: