«Καρατόμηση» της Κατερίνας Ιωαννίδου από την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου λόγω της συμμετοχής της στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας κάνει λόγο για ευθεία παραβίαση του ανεξάρτητου και αδέσμευτου χαρακτήρα της δημοτικής παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας καθιστώντας μονόδρομο τη διαγραφή της δημοτικού συμβούλου

Η απόφαση της δημοτικής συμβούλου Κατερίνας Ιωαννίδου να συμμετάσχει στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας αποδείχτηκε… μοιραία για την ίδια, όσον αφορά τη θέση της στην παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας, αφού αποτέλεσε αιτία να διαγραφεί από την παράταξη, αλλά και ως φαίνεται και από τη θέση της δημοτικού συμβούλου.

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Μάκης Παπαδόπουλος επικαλείται το καταστατικό της παράταξης το οποίο υποδεικνύει στα εκλεγμένα μέλη στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας να εκφράζουν τον ανεξάρτητο και αδέσμευτο χαρακτήρα της δημοτικής κίνησης και «να μην καταθέτουν υποψηφιότητα σε εκλογικές διαδικασίες άλλων φορέων» κάτι που σύμφωνα με την παράταξη δεν έπραξε η κ. Ιωαννίδου και ως εκ τούτου, «τίθεται εκτός δημοτικής παράταξης και οφείλει να παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να καταλάβει τη θέση της μέλος της παράταξής μας».

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και το μέλος της παράταξης το οποίο θα καταλάβει τη θέση της κ. Ιωαννίδου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, στο πλευρό του Μάκη Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τόπου της Ζωής μας για τη διαγραφή Ιωαννίδου

Εμείς παραμένουμε συνεπείς στις αρχές μας και στην ανεξαρτησία μας

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της συμμετοχής της δημοτικής συμβούλου Κατερίνας Ιωαννίδου στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καβάλας αποτελεί ευθεία παραβίαση του ανεξάρτητου και αδέσμευτου χαρακτήρα της δημοτικής μας παράταξης.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου γνώριζε ότι τα εκλεγμένα μέλη μας στο Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουν να εκφράζουν τον ανεξάρτητο και αδέσμευτο χαρακτήρα της δημοτικής μας κίνησης και να μην καταθέτουν υποψηφιότητα σε εκλογικές διαδικασίες άλλων φορέων. Παρόλα αυτά, επέλεξε να ενεργήσει μονομερώς και αιφνιδιαστικά, χωρίς προηγουμένως να έλθει σε συνεννόηση μαζί μας.

Ως εκ τούτου, τίθεται εκτός δημοτικής παράταξης και οφείλει να παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να καταλάβει τη θέση της μέλος της παράταξής μας.