Η Καβάλα ψηφίζει για την Κεντροαριστερά. Μεγάλη συμμετοχή, ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες [δείτε φωτογραφίες]

Πάνω από 1.000 Καβαλιώτες στις κάλπες του νομού, ελπίδες για διπλάσιο τελικό νούμερο! - Όλα κυλούν ομαλά - Ικανοποίηση της Εκλογικής Επιτροπής

Στις 08:00 το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, όπως και σε όλη την Ελλάδα, άνοιξαν οι κάλπες στα οκτώ Εκλογικά Κέντρα στον νομό Καβάλας, για την ανάδειξη του προσώπου που θα ηγηθεί του υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς. Μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εκλογικής Επιτροπής, είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 1.000 Καβαλιώτες.




«Πιστεύουμε ότι το τελικό νούμερο στην Καβάλα θα αγγίξει τα 2.000 άτομα, κάτι το οποίο θα είναι ένας μικρός θρίαμβος για την Κεντροαριστερά αλλά και για τη Δημοκρατία», δήλωσε φανερά χαρούμενος και ικανοποιημένος στο KAVALA POST ο επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Μιχάλης Τιμοσίδης. Ο πρώην υπουργός «πέρασε» από όλα τα Εκλογική Τμήματα του νομού και το μεσημέρι τον «βρήκε» στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης», στο Διοικητήριο της ΠΕ Καβάλας (π. Νομαρχία) εκεί όπου οι «ουρές» από το πρωί είναι σταθερά… μεγάλες.

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Τσακλίδης και ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ Κώστας Παπακοσμάς

«Δεν σημειώθηκε κανένα πρόβλημα αλλά και καμία ταλαιπωρία, παρά τη μεγάλη συμμετοχή», δήλωσε ο υπεύθυνος της εκλογικής διαδικασίας για τον νομό Καβάλας Δημήτρης Παπαδόπουλος. Οι πολίτες προσέρχονται με την ταυτότητά τους και ψηφίζουν καταβάλλοντας παράβολο ύψους 3 ευρώ.

Μέχρι και τις 15:00 μετά το μεσημέρι της Κυριακής υπολογίζεται ότι ψήφισαν πάνω από 120.000 πολίτες σε όλη την Ελλάδα, υπερβαίνοντας, προφανώς, και τις προσδοκίες της ίδιας της οργανωτικής επιτροπής που αναγκάστηκε να… τυπώσει επιπλέον ψηφοδέλτια την τελευταία στιγμή!

Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Τιμοσίδης και ο υπεύθυνος για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς στην Καβάλα Δημήτρης Παπαδόπουλος

Οι κάλπες κλείνουν στις 20:00, ενώ σημειώνεται ότι μόνον όσοι ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή θα έχουν δικαίωμα ψήφου στον δεύτερο γύρο που, αν χρειαστεί, θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Διαβάστε αναλυτικά για τις κάλπες της Κεντροαριστεράς στην Καβάλα εδώ

Ο «στρατηγός» του υποψηφίου Νίκου Ανδρουλάκη στην Καβάλα, δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Παππάς
Ο Κώστας Παπακοσμάς στην κάλπη