Το μισό Υπουργικό Συμβούλιο θα περάσει από την Καβάλα μέσα σε 3 μέρες

Το 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ «φέρνει» στην πόλη Κουρουμπλή, Γαβρόγλου, Παπανάτσιου και Τσιρώνη-Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των υπουργών

Η πραγματοποίηση του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 γίνεται αφορμή να επισκεφτούν μαζικά την Καβάλα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος θα βρεθεί στην Καβάλα τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 (διαβάστε το πρόγραμμα του κ. Κουρουμπλή εδώ), άλλοι τρεις υπουργοί θα βρεθούν στην πόλη μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, ταυτόχρονα με τον κ. Κουρουμπλή θα επισκεφτεί τη Δευτέρα την Καβάλα και συγκεκριμένα το ΤΕΙ ΑΜ-Θ ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.

Σειρά έχει την Τρίτη η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ενώ την Τετάρτη θα έρθει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης. Να σημειωθεί ότι ο κ. Γαβρόγλου θα ξανάρθει στην Καβάλα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2017 προκειμένου να παραστεί στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανου.

Οι υπουργοί, οι οποίοι θα έχουν πολύ «σφιχτό» πρόγραμμα, θα έχουν σειρά επαφών με τις Τοπικές Αρχές και με Φορείς οι οποίοι άπτονται του αντικειμένου τους.