Μακάριος Λαζαρίδης από τη Θάσο: Έτοιμος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση

Διήμερη περιοδεία του Συμβούλου Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θάσο

Το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμοι να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της διακυβέρνησης της  χώρας και να την οδηγήσουν στο δρόμο της σταθερής ανάπτυξης που θα φέρει δουλειές και θα μειώσει τα δυσβάστακτα φορολογικά βάρη, μετέφερε ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη που βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα, για διήμερη περιοδεία στη Θάσο.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο Λιμένα,  στα Λιμενάρια και τη Σκάλα Μαριών, ενώ άκουσε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της  πολιτικής που ακολουθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του που είχε μαζί τους  ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως  «οι πολίτες, με κάθε ευκαιρία, δείχνουν ότι έχουν εξαντληθεί τα όριά τους. Η  χώρα χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή. Η Κυβέρνηση για να κερδίσει έστω και μια ημέρα στην εξουσία δεν διστάζει να υπερφορολογεί και να  φτωχοποιεί τα ελληνικά νοικοκυριά».

«Όσο παραμένει», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «αυτή η Κυβέρνηση η χώρα θα σέρνεται, η λιτότητα θα παρατείνεται και το μέλλον της χώρας θα κρέμεται από μια κλωστή». Παράλληλα, προέβλεψε ότι το 2018 θα είναι χρονιά εκλογών αφού όπως σημείωσε «μπορεί οι κυβερνώντες να μην θέλουν  πρόωρες εκλογές γιατί ξέρουν πως θα τις χάσουν και δεν θα ξαναδούν τις καρέκλες τους, όμως δεν μπορέσουν να εξαντλήσουν την τετραετία. Ήδη, στις κοινοβουλευτικές ομάδες τους αναπτύσσονται φυγόκεντρες τάσεις και η Κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή».

Ταυτόχρονα, είχε την ευκαιρία μέσα από ερωτήσεις των πολιτών να αναπτύξει το σχέδιο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την χώρα. Όπως είπε  χαρακτηριστικά: «Η Νέα Δημοκρατία κάθε μέρα ενισχύει τη θέση της και διευρύνει το ακροατήριό της. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και προετοιμάζει ένα συνεκτικό, κοστολογημένο σχέδιο για το αύριο. Σχέδιο που περιλαμβάνει δομικές μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν  πιο αποτελεσματικό τον Δημόσιο Τομέα ώστε να εξυπηρετεί τους πολίτες και να διευκολύνει την επιχειρηματικότητα. Επίσης, ένα σχέδιο  που θα έχει λιγότερους φόρους και ταυτόχρονα θα δημιουργεί  ένα φιλοεπενδυτικό περιβάλλον, που θα προσελκύσει ιδιωτικά κεφάλαια και θα οδηγήσει στη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας».

Κατά την επίσκεψή του στη Θάσο ο κ. Λαζαρίδης επισκέφθηκε και συνομίλησε με εργαζομένους στα γραφεία του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), αλλά και του τοπικού γραφείου της εφορίας στο νησί. Επίσης, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Αστυνομικό Τμήμα της Θάσου και να συνομιλήσει με γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και συνολικά για τα θέμα ασφάλειας στο νησί. Ο κ. Λαζαρίδης, μετέβη και σε ελαιοτριβείο της Θάσου όπου και συνομίλησε με εργαζομένους και παραγωγούς για την φετινή παραγωγή ελαιόλαδου, καθώς και για θέματα που απασχολούν γενικότερα τον πρωτογενή τομέα, στον οποίο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Τέλος, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Θάσου, ενώ πραγματοποίησε Προσκυνηματικές επισκέψεις στο Μοναστήρι Μιχαήλ Αρχαγγέλου και στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους Ποταμιάς.