Μάκης Παπαδόπουλος: Εδώ και 4 χρόνια ο κ. Φιλόσογλου ασχολείται μόνο με την προσωπική του προβολή και αδιαφορεί για τα γυμναστήρια

«Επίθεση» του επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού με αφορμή τα βίντεο με το... πλημμυρισμένο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Καβάλας

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, εν μέσω σφοδρής και συνεχιζόμενης για ώρες βροχόπτωσης, το KAVALA POST δημοσίευσε δύο βίντεο που κοινοποίησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ Καβάλας και τα οποία δείχνουν τα νερά της βροχής να «πλημμυρίζουν» το κλειστό γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Καβάλας, εκεί όπου προπονείται η καβαλιώτικη ομάδα μπάσκετ (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ).

Με αφορμή το γεγονός, ο Μάκης Παπαδόπουλος «επιτίθεται» στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Φιλόσογλου, κατηγορώντας τον ευθέως για αδιαφορία που οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση μετά τις… πρώτες σταγόνες της βροχής.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας, ο κ. Φιλόσογλου ενδιαφέρεται μόνον για την προσωπική του προβολή και τον συμβουλεύει να επισκεφτεί τα πλημμυρισμένα γυμναστήρια για να… φωτογραφηθεί δίπλα στους ανθρώπους που τα καθαρίζουν!

Διαβάστε την πλήρη δήλωση Παπαδόπουλου στο KAVALA POST:

«Πριν από λίγες μόλις ημέρες, είχαμε επισημάνει ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου βρίσκοναι σε κακό χάλι. Τότε, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιώργος Φιλόσογλου μάς είχε χαρακτηρίσει “μικρόψυχους” που δεν τον αποθεώνουμε για το “ανεπανάληπτο” έργο του. Τα συγκεκριμένα video επιβεβαιώνουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γυμναστήρια. Δεν άντεξαν ούτε σε μία βροχή και πλημμύρισαν!

»Τώρα, οι δημότες είναι που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αυτό το χάλι. Εδώ και 4 χρόνια, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιώργος Φιλόσογλου ασχολείται μόνο με τις εκδηλώσεις που του εξασφαλίζουν προσωπική προβολή και αδιαφορεί παντελώς για την κατάσταση ειδικά των κλειστών γυμναστηρίων. Θα ασχοληθεί από δω και στο εξής που πλησιάζουν οι εκλογές.

»Ας επισκεφθεί λοιπόν ο κ. Φιλόσογλου τα πλημμυρισμένα γυμναστήρια και ας φωτογραφηθεί δίπλα στους ανθρώπους που τα καθαρίζουν από τα νερά. Θα του χρειαστούν για την προεκλογική περίοδο».

Δείτε παρακάτω τα επίμαχα βίντεο: