Η «περιπέτεια» της υγείας του Ανδρέα Νεφελούδη και η ματαίωση της νέας πρωτοβουλίας του για τη ΒΦΛ

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας εισήχθη εκτάκτως σε Νοσοκομείο των Αθηνών - Απέφυγε τα χειρότερα και αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις επόμενες μέρες

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην έδρα του Υπουργείου Εργασίας στην Αθήνα μία νέα τριμερής συμφιλιωτική συνάντηση μεταξύ των Απολυμένων της ΒΦΛ, της εργοδοσίας της Βιομηχανίας και στελεχών της κυβέρνησης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017 έγινε γνωστό ότι η τριμερής ματαιώνεται, καθώς ο κ. Νεφελούδης εισήχθη εκτάκτως, λόγω έντονης δυσφορίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα» όπου και διαγνώσθηκε ότι βρισκόταν σε προεμφραγματικό στάδιο.




Από το γραφείο Τύπου του Γενικού Γραμματέα εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση σχετικά: «Υποβλήθηκε άμεσα και επιτυχώς σε επέμβαση αποκατάστασης της βλάβης μέσω αγγειοπλαστικής. Το μεσημέρι του Σαββάτου εξήλθε από την ΜΕΘ και παραμένει πλέον σε τακτική ιατρική παρακολούθηση σε θάλαμο νοσηλείας, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας Μετά την ανάρρωσή του αλλά και μια απαιτούμενη από τους γιατρούς ολιγοήμερη ανάπαυση, αναμένεται  να επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του, μέσα στις επόμενες ημέρες. Ευχαριστεί όλους τους φίλους και συνεργάτες του, για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους».