Δώρα και μια «αγκαλιά» χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο πρόσφεραν τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Καβάλας της ΝΔ

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση ετοιμάζει άλλο ένα δώρο, σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρία, για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν μαστογραφία και μάλιστα δωρεάν-Στην Καβάλα ο Λευτέρης Αυγενάκης για την κοπή πίτας

Η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας της ΝΔ Μαρίνα Φιλιππίδου και μέλη της κομματικής οργάνωσης επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2017 το Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας για να προσφέρουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

«H Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καβάλας της ΝΔ, με τα μέλη της κ. κ. Βουδούρη, Μουρελά και Μαλαθούνη, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου και δεν βρίσκονται στα σπίτια τους αυτές τις γιορτινές μέρες. Θα τους δωρίσουμε κάποια παιχνίδια για να τα ανακουφίσουμε και να τα κάνουμε να αισθανθούν πιο όμορφα. Αν περισσέψουν κάποια παιχνίδια, αυτά θα δοθούν σε άπορες οικογένειες. Ευχόμαστε στα παιδιά καλή ανάρρωση και υγεία, όπως και σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η κ. Φιλιππίδου.

Παράλληλα, εξήγγειλε μια ακόμη εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα που ετοιμάζει η κομματική οργάνωση μέσα στον Ιανουάριο του 2018. «Σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρία θα φέρουμε στην πόλη μας κινητό μαστογράφο, ώστε να μπορέσουν πολλές γυναίκες να κάνουν δωρεάν μαστογραφία. Επίσης, την πίτα μας θα την κόψουμε στις 28 Ιανουαρίου 2018 μαζί με την ΝΟΔΕ Καβάλας, παρουσία του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη. Ευχόμαστε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά, να περάσουν οι δύσκολες μέρες και όλοι να αντιμετωπίσουν πιο εύκολα τα προβλήματά τους έχοντας υγεία, αγάπη και ευημερία», δήλωσε η κ. Φιλιππίδου.

Τα μέλη της ΝΔ Καβάλας υποδέχτηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Καρασσαβόγλου, ο οποίος είπε πως «κάθε φορέας και κάθε οργανισμός μπορεί να βρίσκεται κοντά μας αυτές τις μέρες, κοντά σε όλους τους ασθενείς και τα παιδιά. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι. Νομίζω ότι αυτά τα δώρα θα τα χαρούν πολύ τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Τμήμα. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά».