Τρεις Καβαλιώτες στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής [όλα τα ονόματα]

Η σύνθεση του οργάνου που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας τα του κρίσιμου Συνεδρίου του νέου φορέα έγινε γνωστή

Το Κίνημα Αλλαγής, ο υπό σύσταση φορέας της Κεντροαριστεράς βαδίζει ολοταχώς προς το ιδρυτικό, πρώτο Συνέδριο. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε η πλήρης σύνθεση της Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΟΕΣ), του οργάνου που καλείται να φέρει εις πέρας τη διοργάνωση του Συνεδρίου και αποτελείται από:

  • Το Πολιτικό Συμβούλιο (Π.Σ) και η Συντονιστική Γραμματεία, όπως έχουν ανακοινωθεί,
  • Οι 27 βουλευτές, ευρωβουλευτές και οι 2 Δ/ντές των Κ.Ο ΔΗΣΥ – ΠΟΤΑΜΙ
  • 110 εκλεγμένοι εκπρόσωποι στην αυτοδιοίκηση, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς,
  • 360 εκπρόσωποι που προτάθηκαν από τα Κόμματα, τις Κινήσεις και τα μέλη του Π.Σ,
  • 41 μέλη της ανεξάρτητης επιτροπής διεξαγωγής εκλογών συμπεριλαμβανομένων των Περιφερειακών υπευθύνων της
  • 68 ανεξάρτητα στελέχη του ευρύτερου χώρου.

Από την Καβάλα συμμετέχουν στην ΟΕΣ τρία στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο τ. υπουργός Μιχάλης Τιμοσίδης, ο τ. δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Παππάς.

Διαβάστε όλα τα ονόματα της ΟΕΣ πατώντας εδώ

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στις 11:00, θα συνεδριάσει στο ξενοδοχείο CARAVEL για πρώτη φορά η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου.

Όλες οι δυνάμεις που συμμετέχουν  στο νέο φορέα της κεντροαριστεράς θα συγκεντρωθούν για να ακούσουν τους επικεφαλής των κομμάτων να θέτουν τους πολιτικούς, ιδεολογικούς και οργανωτικούς στόχους ενώ πρώτη η Φώφη Γεννηματά θα περιγράψει στην πρώτη αυτή πανηγυρική συνάντηση, το στοίχημα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Πλην της προέδρου του υπό σύσταση νέου φορέα αναμένεται να πάρουν το λόγο και οι υπόλοιποι αρχηγοί ενώ παρόντες θα είναι και όλοι οι υποψήφιοι της Κεντροαριστεράς που έλαβαν μέρος στις εκλογές. Έτσι λοιπόν, μαζί με την Φώφη Γεννηματά θα είναι οι Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Παπανδρέου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος,  Γιώργος Καμίνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ραγκούσης, Απόστολος Πόντας και πολλά άλλα στελέχη, βουλευτές, ευρωβουλευτές, στελέχη που εκπροσωπούν φορείς της κοινωνίας, καθώς και μέλη όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στην ΟΕΣ.