Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας καλούν τον Μάρκο Δέμπα να διασώσει τα… ελάχιστα ψήγματα της σοβαρότητάς του!

Να ζητήσει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας «δημόσια συγνώμη» για τα περί «δήθεν άρνησης» των βουλευτών να παραστούν στην κοπή βασιλόπιτας του φορέα

Πολύ «σκόνη» σηκώθηκε από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και μετά, από το γεγονός ότι οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές της Καβάλας δεν έδωσαν το «παρών» στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Καβάλας (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας καταφέρθηκε κατά των κ.κ. Εμμανουηλίδη, Μορφίδη και Παπαφιλίππου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προφανώς «δεν τους ενδιαφέρει να ακούσουν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου» και ότι το ότι δεν πήραν πρόσκληση δεν ήταν παρά μια «δικαιολογία».

Σε απάντηση των δηλώσεων Δέμπα, οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Έστω και την ύστατη στιγμή, χρέος του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας, αναλογιζόμενος την ευθύνη που έχει στα μέλη του και στην τοπική κοινωνία, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την απρέπεια του να καταφερθεί εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, για τη δήθεν άρνηση τους να παραβρεθούν στην καθιερωμένη τελετή κοπής της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου.

Η δημόσια συγγνώμη του εκτιμούμε ότι θα διασώσει τα ελάχιστα ψήγματα της σοβαρότητας του.

Σε αντίθετη περίπτωση ισχύει το «στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα».