Σε Καβάλα και Θάσο για 2 μέρες ο Παύλος Πολάκης-Το πρόγραμμα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Ποιους θα συναντήσει και... τι θα εγκαινιάσει ο υπουργός-Θα παρευρεθεί και στον απολογισμό δράσεων-δημόσια λογοδοσία η οποία θα γίνει από τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσο Καρασαββόγλου, με τις απαντήσεις σε καίρια τοπικά θέματα Υγείας να αναμένονται με ενδιαφέρον

Στην Καβάλα και στη Θάσο θα βρίσκεται την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κάτι το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Πολάκης θα εγκαινιάσει την πρώτη από τις 2 Τοπικές Μονάδες Υγείας της Καβάλας (ΤΟΜΥ) η οποία θα στεγαστεί στο ισόγειο του κτιρίου του Κέντρου Ψυχικής Υγείας στον Άγιο Λουκά. Μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα η λειτουργία της, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τις επόμενες μέρες.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Πολάκης θα μεταβεί στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Καβάλας για να παραστεί στη δημόσια λογοδοσία -ήτοι απολογισμό- στην οποία θα προβεί ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Τάσος Καρασαββόγλου. Επί της ουσίας πρόκειται για μια μορφή δημοσίου διαλόγου με την τοπική κοινωνία μέσω των τοπικών ΜΜΕ, με τον κ. Καρασαββόγλου να ανοίγει όλα τα «χαρτιά» τα οποία αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου και ευρύτερα των δομών Υγείας του Νομού, παρουσία του καθ’ ύλην πολιτικού αρμοδίου και ως εκ τούτου, η συζήτηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως και οι απαντήσεις σε θέματα Υγείας τα οποία άπτονται του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και κυρίως των κατοίκων του Νομού Καβάλας.

Το Σάββατο ο υπουργός θα επισκεφτεί το νησί της Θάσου, για να εγκαινιάσει τη νέα μονάδα του ΕΚΑΒ η οποία εδώ και λίγο καιρό λειτουργεί κανονικά, εξυπηρετώντας τους κατοίκους του νησιού.