Κωστής Σιμιτσής: Είχα την εντύπωση ότι ο Γιάννης Εριφυλλίδης ήταν σοβαρός. Θα έπρεπε να ντρέπεται… [ηχητικό]

Ο τ. δήμαρχος απαντά στον υιό του πρώην δημάρχου για τα περί προσπάθειάς του να «μπει» στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού - Τι λέει και για τη φερόμενη «υποψηφιότητά» του με τη... Νέα Δημοκρατία

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τη δημοσίευση της γραπτής δήλωσης του Γιάννη Εριφυλλίδη (διαβάστε την εδώ) στην οποία ο ίδιος ισχυρίζονταν ότι παραμονές του Σεπτεμβρίου του 2015 ο Κωστής Σιμιτσής «παρακαλούσε να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ποταμιού στην Καβάλα στις εκλογές με λίστα (έφαγε βέβαια μια ωραιότατη και ηχηρή «πόρτα»)» και ο τ. δήμαρχος «βγήκε» στον «αέρα» του ALPHA Radio 88.6 για να διαψεύσει τον υιό του Στάθη Εριφυλλίδη, κάνοντας λόγο για ένα «τεράστιο ψέμα».

Μιλώντας στο Κεντρικό Μαγκαζίνο του ραδιοσταθμού και τον δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη, ο κ. Σιμιτσής δήλωσε ότι ουδέποτε ο ίδιος ενδιαφέρθηκε για το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού ενώ δεν έχει καν… συναντηθεί ποτέ με τον πρόεδρό του κόμματος Σταύρου Θεοδωράκη.

Επί τη ευκαιρία, ο τ. δήμαρχος Καβάλας τοποθετήθηκε και για τα σενάρια που προ μηνών τον «ήθελαν» να «κατεβαίνει» ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της… Νέας Δημοκρατίας.

Ακούστε τις δηλώσεις Σιμιτσή εδώ: