Μέσω facebook η απάντηση Νεφελούδη στον Μαρκόπουλο

«Καρφιά» του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας Χαράλαμπου Δράκου

Στον απόηχο των δηλώσεων του Θόδωρου Μαρκόπουλου περί «unfair play» αλλά και «απειλών» από την πλευρά του Ανδρέα Νεφελούδη που δεν γίνονται δεκτές, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας έγραψε στο προφίλ του στο facebook ένα σύντομο σχόλιο-απάντηση στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

Ο κ. Νεφελούδης κάνει λόγο για πρόσωπα της Καβάλας που «εκμεταλλεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο την κρίση στα Λιπάσματα», ενώ «εμπλέκει» και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καβάλας Χαράλαμπο Δράκο από τον οποίο, όπως λέει, περιμένει… εξηγήσεις!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του σχολίου Νεφελούδη:

Μερικά μικρά σχόλια με μεγάλη σημασία

  1. Με την ρύθμιση για τα δάνεια από ίδια κεφάλαια του τ. ΟΕΚ προχωρήσαμε στο 2ο βήμα της δικής μας δίκαιης στεγαστικής πολιτικής, στο πεδίο της επίλυσης χρονιζόντων προβλημάτων. Έχουμε ακόμα δύο βήματα που τα εξετάζουμε και τα μελετάμε αυτή τη περίοδο. Το πρώτο είναι να προχωρήσουμε σε κάποιου τύπου ρυθμίσεις για όσους δανειολήπτες έπαιρναν επιδότηση επιτοκίου από τον ΟΑΕΔ και το δεύτερο να διατυπώσουμε με σαφήνεια το πλαίσιο της νέας νέας στεγαστικής πολιτικής για το μέλλον. Σε αυτά εργαζόμαστε. Πάντως μέχρι τώρα οι ωφελημένες οικογένειες από τις ρυθμίσεις δανείων και κατοικιών είναι 115.000. Δεν το λες και λίγο για παράλληλο πρόγραμμα.
  2. Μιά μέρα μετά που έφυγα από την όμορφη και χαρούμενη αυτή τη φορά Καβάλα, γεμάτος συγκινήσεις και χαρά, όπως ήταν φυσικό άρχισαν τα “όργανα” από αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο την κρίση στα λιπάσματα. Κατανοώ βέβαια τον αντιπεριφερειάρχη που πρέπει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τον υφιστάμενο του, όμως ένας κάποιος Χ. Δράκος ως τι βγήκε να μιλήσει; Περιμένω κάποια εξήγηση.