Χαράλαμπος Δράκος: Αυτός είμαι κ. Νεφελούδη…

Ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας

Μια μέρα αφότου γύρισε στην Αθήνα μετά τη διήμερη επίσκεψή του στην Καβάλα, ο Ανδρέας Νεφελούδης ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένα σχόλιο-απάντηση στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλου για τον ρόλο του δεύτερου στην αδειοδότηση της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, ενώ έκανε μνεία και στον πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος σε «κάποιον κ. Δράκο» (διαβάστε την ανάρτηση Νεφελούδη εδώ).

Με μια ανοιχτή επιστολή επιλέγει να απαντήσει στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας, θυμίζοντάς του ότι ήταν συμφοιτητές στην ΑΣΟΕΕ αλλά και ρίχνοντάς του «καρφιά» για τα «πεπραγμένα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ιδίως σε ό,τι αφορά τα εργασιακά, αλλά και το… «Μακεδονικό».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής Δράκου

Αυτός είμαι κ. Νεφελούδη

«Φαίνεται η μνήμη σου ξεθώριασε και ξέχασες ότι ήμασταν συμφοιτητές στην ΑΣΟΕΕ. Αυτό όμως αφορά τα παλιά. Πάμε τώρα στο σήμερα. Πριν αναρωτηθείς μέσω fb για το ποιος είμαι, αν ρωτούσες τους τοπικούς συντρόφους σου, θα σου έλεγαν ότι είμαι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας και συγγνώμη που θα σε δυσαρεστήσω, παλιέ συμφοιτητή, αλλά δεν σκοπεύω να παίρνω την άδεια σου  να μιλάω για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Σε πληροφορώ δε ότι σκοπός μου είναι να συμβάλλω και εγώ με τον αγώνα μου ώστε  να φύγει μια ώρα νωρίτερα το συνονθύλευμα της πολιτικής απάτης που μας κυβερνά, το οποίο κι εσύ ο ίδιος εκπροσωπείς.

Να φύγουν αυτοί που είπαν στον εργαζόμενο ότι θα έχει κατώτατο μισθό 751 ευρώ και τον έφτασαν στα 340.Αυτοί που κατά τις ημέρες της εξουσίας τους η ελαστική μορφή εργασίας θριαμβεύει. Αυτοί που ενώ το παίζουν εργατοπατέρες, απολύουν εργαζομένους από τις δίκες τους επιχειρήσεις, το Ράδιο Κόκκινο και την Αυγή. Αυτοί που έκοψαν το ΕΚΑΣ. Αυτοί που καθιερώνουν στα 5600 ευρώ το αφορολόγητο ενώ είχαν υποσχεθεί αύξηση του στις 12.000. Αυτοί που από 1/1/2019 θα μειώσουν τις συντάξεις κατά μέσο όρο 18%. Πάνω απ’ όλα δε να φύγουν αυτοί που  είναι έτοιμοι να προσφέρουν «στο πιάτο» τη Μακεδονία αφού ως γνήσιοι διεθνιστές δεν έχουν πατριωτική συνείδηση. Αυτά για την ώρα…

Ελπίζω τώρα να ξέρεις ποιος είμαι.

Μπάμπης Δράκος