«Πληρωμένη» απάντηση Νεφελούδη σε Δράκο: Ο ρόλος σας ήταν και είναι στο παρασκήνιο…

«Φαρμακερή» ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας με «καρφιά» προς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας για τη ΒΦΛ και όχι μόνον...

Θράσος, «πολύ θράσος» καταλογίζει στον Χαράλαμπο Δράκο ο Ανδρέας Νεφελούδης με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook με την οποία ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας απαντά στην «ανοιχτή επιστολή» του προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας (διαβάστε την εδώ).

Επειδή «η βάση της Δημοκρατίας είναι η πλήρης πληροφόρηση», όπως χαρακτηριστικά γράφει, ο κ. Νεφελούδης παραθέτει αυτούσιο το κείμενο της επιστολής Δράκου, διαμηνύοντας ότι ο σχολιασμός του θα είναι ο τελευταίος επί του θέματος, ενώ δεν παραλείπει να διανθίσει το κείμενό του με ουκ ολίγα «καρφιά» τόσο για τον ρόλο του κ. Δράκου και της ΝΔ συνολικά στο θέμα της ΒΦΛ όσο και για τις… ορθογραφικές δεξιότητες του προέδρου της ΝΟΔΕ!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της «απάντησης» Νεφελούδη:

«1. Πράγματι κε Δράκο δεν σας θυμάμαι, μάλλον όχι γιατί ξεθώριασε η μνήμη μου, αλλά γιατί σε κάποιες περιπτώσεις έχει κάνει συνειδητό delete για λόγους που ξέρει μόνο αυτή (η μνήμη)
2. Μου κάνει εντύπωση που όσο άμεσα και γρήγορα σχολιάσατε και απαντήσατε σε μένα δημόσια, τόσο εκκωφαντικά είχατε απουσιάσει από οποιοδήποτε σχόλιο για το δραματικό 18μηνο των λιπασμάτων. Ίσως γιατί ο ρόλος ο δικός σας και της παραταξης σας ήταν στο παρασκήνιο και όχι στο προσκήνιο αυτής της κρίσης. Ποιός ξέρει γιατί, μάλλον μόνο οι Καβαλιώτες. Προφανώς γιαυτό και στην απάντηση σας πετάξατε τη μπάλα στην εξέδρα και δεν μπορέσατε να πείτε ούτε μία κουβέντα για την ΒΦΛ. όπως ακριβώς έκανε και ο αρχηγός σας όταν αρνήθηκε να δεί τους εργαζόμενους (απολυμένους τότε).
3. Τέλος σε όλα αυτά που αναφέρεστε για τους λόγους που το “συνονθύλευμα” μας (μιλάμε και Ελληνικά εμείς όχι σαν εσας τους δήθεν πατριώτες που έχουν ξεχάσει την Ελληνική) πρέπει να φύγει να ομολογήσω ότι σας καταλαβαίνω. Απλώς εσείς ως στέλεχος του κόμματος που νομοθέτησε το 340 (ξέρετε είναι ο υποκατώτατος για τους νέους μικτός 410, 95), που έκοψε 12 φορές τις συντάξεις, που απορύθμισε πλήρως την αγορά εργασίας, οι συμπατριώτες σας εργαζόμενοι πρώην απολυμένοι στα λιπάσματα κάτι ξέρουν. Μπορώ να ομολογήσω ότι έχετε το ίδιο μεγάλο προσόν με τον τροχονόμο των απολύσεων που ήταν Υπουργός σας στο Εργασίας επί Σαμαροβενιζέλου, ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ.
Και τέλος κε Δράκο εγω σας ξέχασα, η Καβάλα όμως από ότι πληροφορούμαι σας ξέρει, σας θυμάται και σας αξιολογεί, γιαυτό μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Αυτά και συγνώμη που δεν θα απαντήσω ξανά.