«Ξεσπιτώνεται» ο Γιώργος Παπαφιλίππου λόγω… ανακαίνισης [έγγραφο]

«Πονοκέφαλος» για τον Καβαλιώτη βουλευτή η αναζήτηση στέγης στην Αθήνα μετά την «έξωση» από το ξενοδοχείο όπου διαμένει

Μόλις 36 βουλευτές από την επαρχία μένουν σε ξενοδοχείο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Divani Caravel Hotel, καθώς είναι το μοναδικό το οποίο έχει σχετική σύμβαση με τη Βουλή και από την 1η Μαΐου 2018 δε θα είναι διαθέσιμο ούτε αυτό, λόγω εργασιών ανακαίνισης και συμβατικών υποχρεώσεων.

Το ξενοδοχείο ειδοποίησε τους βουλευτές μέσω της Βουλής να αναζητήσουν εναλλακτικό κατάλυμα, ενώ μεταξύ των 36 είναι και ο βουλευτής Καβάλας Γιώργος Παπαφιλίππου.

Πάντως, όπως αναφέρει ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Εμμανουηλίδης, οι βουλευτές της επαρχίας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εύρεση σπιτιού, μιας και το air bnb δεν έχει αφήσει ξενοίκιαστα σπίτια στην πρωτεύουσα, ενώ πλέον δεν υπάρχει ούτε ξενοδοχείο συμβεβλημένο με τη Βουλή.

Όσον αφορά τον ίδιο, εδώ και ένα χρόνο έχει φύγει από το Caravel και νοικιάζει σπίτι, όπως και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος εξ’ αρχής νοίκιαζε σπίτι, ενώ ο Κώστας Μορφίδης μένει σε ιδιόκτητο.

Υπενθυμίζεται ότι το μηνιαίο επίδομα για τη διαμονή των βουλευτών από την επαρχία σε ξενοδοχείο είναι 1.200 ευρώ και 1.000 ευρώ για ενοικίαση σπίτι.

Δείτε το σχετικό έγγραφο του ξενοδοχείου με το οποίο ενημερώνει τους βουλευτές για την… έξωση