ΝΟΔΕ Καβάλας σε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε ενσυνείδητα ψεύτες ή συμμέτοχοι σε σκάνδαλο»;

Η διγλωσσία της κυβέρνησης αναφορικά με την κατασκευή και λειτουργία των μετωπικών διοδίων στην Άσπρη Άμμο αποτέλεσε το έναυσμα της επίθεσης της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στους βουλευτές Κώστα Μορφίδη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη και Γιώργο Παπαφιλίππου

Δριμύτατη επίθεση στους 3 βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με ανακοίνωση της η νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας της ΝΔ με αφορμή την πολυσυζητημένη υπόθεση των διοδίων στην Άσπρη Άμμο. Στην ανακοίνωση αυτή τους καλεί να αποφασίσουν αν είναι… ενσυνείδητα ψεύτες ή αν είναι συνένοχοι σε σκάνδαλο μιας και τέτοιο αποκαλούν την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τον δρόμο για την κατασκευή τους μεν αλλά να μην χρησιμοποιηθούν ποτέ, σύμφωνα πάντα και με τις δηλώσεις των κυβερνητικών βουλευτών! Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο συνδυασμός διοδίων με την δραματική αύξηση της τιμής των καυσίμων στραγγαλίζουν την τοπική οικονομία και τονίζεται με βεβαιότητα ότι στις επόμενες εκλογές οι Καβαλιώτες θα εκλέξουν 4 βουλευτές από τη ΝΔ!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Καβάλας

«Ψέμα ή σκάνδαλο»;

«Θα  κατασκευαστούν μεν αλλά δεν θα λειτουργήσουν τα  μετωπικά  διόδια στην Άσπρη Άμμο δηλώνουν εν χορώ οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.
Δηλαδή το έργο θα κατασκευαστεί, οι εργολάβοι θα πάρουν τα χρήματα  που συμφωνήθηκαν για ένα έργο που δεν χρειάζεται, σύμφωνα με τις  δηλώσεις των κυβερνητικών.

Αυτό είναι ο ορισμός σκανδάλου και μάλιστα εν γνώση τους.
Άρα συνένοχοι στο σκάνδαλο.
Και όχι μόνο αυτό. Συνειδητά με δηλώσεις τους, ενημερώνουν τους Καβαλιώτες, πως όλα βαίνουν καλώς και δεν θα τεθούν ποτέ σε λειτουργία, την ίδια στιγμή που σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα αθηναϊκών εντύπων αλλά και του ΤΑΙΠΕΔ, ισχύει το αντίθετο.

Δηλαδή θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως προβλέπεται ρητά στο  επικαιροποιημένο μνημόνιο με υπογραφή Τσίπρα.
Συνεπώς, σε αυτή την περίπτωση, οι τοπικοί βουλευτές είναι  ενσυνείδητα ψεύτες.
Κύριοι Εμμανουηλίδη, Μορφίδη, Παπαφιλίππου αποφασίστε, συνένοχοι  σε σκάνδαλο ή ψεύτες;

Την ίδια στιγμή, που η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα είναι η ακριβότερη στο κόσμο, έρχεται παράλληλα με τα διόδια που θα στραγγαλίσουν την τοπική οικονομία, προκαλώντας ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά, η ατμοσφαιρική επιβάρυνση που θα προκαλέσει  βλάβες στην υγεία των παιδιών και των εγγονιών μας.
Το βέβαιο πάντως είναι πως οι  Καβαλιώτες θα αποφασίσουν ότι  κανένας από τους τρεις δεν θα επανεκλεγεί. Τέσσερις βουλευτές της ΝΔ  Καβάλας στην επόμενη βουλή».