Στην Καβάλα η Όλγα Κεφαλογιάννη

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης της πρ. υπουργού Τουρισμού στην περιοχή

Ιδιωτική επίσκεψη στην Καβάλα θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου 2018 η βουλευτής Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού και πρώην υπουργός Τουρισμού (2012-2015) Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία, ως γνωστόν, διατηρεί άριστες διαπροσωπικές σχέσεις με τον Σύμβουλο Επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη αλλά και με τον βουλευτή ΝΔ Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Η κ. Κεφαλογιάννη αναμένεται να φτάσει στην Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου 25 Αυγούστου 2018. Στο πρόγραμμά της περιλαμβάνεται συνάντηση στο Δημαρχείο της Καβάλας με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, ενώ το βράδυ η πρ. υπουργός θα παρακολουθήσει την παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων.

Το πρωί της Κυριακής η κ. Κεφαλογιάννη θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας, στο Δημοτικό Μουσείο Καπνού αλλά και στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη στα Κηπιά, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμά της θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα με τη βραδινή πτήση από το «Μέγας Αλέξανδρος».