Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση για τον Νομό Καβάλας [ονόματα]

Ποιον «κατεβάζει» το ΚΚΕ ως υποψήφιο Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ-Εκδήλωση με ομιλία από το μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Θοδωρή Χιώνη

Η επιτροπή περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Ωκεανίς εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ μπροστά στη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη συνέχεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Νομό Καβάλας

Για το νομό Καβάλας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας παραμένει ο Χρήστος Ποτόλιας, στον δήμο Θάσου, επίσης, παραμένει ο Νίκος Χρυσάφης, ενώ στον δήμο Παγγαίου υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου θα είναι ο 37χρονος Μιχάλης Διαμαντόπουλος. Τέλος, στον δήμο Νέστου υποψήφια δήμαρχος θα είναι η Χάρις (Χαϊδούλα) Πηλίτση.

Νέος υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Αλλαγή είχαμε και στη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αφού ο υποψήφιος της περιφερειακής Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι ο Δημήτρης Παπατολίδης και όχι ο Χρήστος Τρέλλης. Στην υπόλοιπη Περιφέρεια, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θα είναι ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής ο Ιωάννης Λεβέντης, Ξάνθης ο Κώστας Βογιατζής και Δράμας ο Γιώργος Μήτρου.