Θόδωρος Μουριάδης: Ο λόγος στη νεολαία της Καβάλας [φωτογραφίες]

Ο επικεφαλής της παράταξης Σύγχρονος Δήμος και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας άκουσε τις προτάσεις των νέων παιδιών για μια καλύτερη Καβάλα, μέρος των οποίων θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του συνδυασμού

Σε μια συνάντηση κατά την οποία περισσότερο άκουσε παρά μίλησε, ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και υποψήφιος δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης, κατέγραψε σε «πρώτο χρόνο» τις προτάσεις και τα οράματα της νεολαίας της πόλης, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ιμαρέτ.




Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ιεραρχήσουν τα προβλήματα της Καβάλας σε πραγματικό χρόνο, με μια εφαρμογή στο κινητό, τα αποτελέσματα της οποίας αποτελούν σε αριθμούς και τη «φωνή» των νέων της πόλης για διάφορους τομείς, όπως είναι η καθημερινότητα, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός.

Ο κ. Μουριάδης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο δήμος Καβάλας θα πρέπει να διευκολύνει και όχι να δυσκολεύει τις προσπάθειες των διάφορων ομάδων οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από νέους ανθρώπους κι ότι θα πρέπει να μπουν κάτω από μια «ομπρέλα» ώστε να αποκομίζει θετικά στοιχεία η πόλη.

Ο επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου διαβεβαίωσε, επίσης, ότι μερικές από τις προτάσεις των νέων -η καταγραφή των οποίων, όπως τόνισε, δεν σταμάτησε στη συγκεκριμένη εκδήλωση- θα συμπεριληφθούν και στο πρόγραμμα του συνδυασμού, ο οποίος, όπως είπε, θα είναι πάντα ανοιχτός σε διάλογο με τη νεολαία της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση