Αφίσες βουλευτών της Καβάλας με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»

Κολλήθηκαν από άγνωστους στο κτήριο της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Ομονοίας κατά την διάρκεια της νύχτας

Η δράση, που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες από την Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη έφτασε και στην Καβάλα. Ο λόγος για της αφίσες με τα πρόσωπα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που θα στηρίξουν με την ψήφο τους στην βουλή την Συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό! Όλες τους είναι οι ίδιες με τη μόνη διαφορά ότι σε κάθε νομό εμφανίζονται τα πρόσωπα των βουλευτών του κυβερνώντος θέματος της περιοχής και στην προκειμένη περίπτωση των Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Κώστα Μορφίδη και Γιώργου Παπαφιλίππου.

Πρόκειται για μια φωτογραφία του βουλευτή με το όνομά του μέσα σε κόκκινο πλαίσιο το ερώτημα: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;». Από κάτω εικονίζεται ακόμη μια γυναικεία μορφή με τον χάρτη της Μακεδονίας πάνω στο πρόσωπό της.




Στην Καβάλα εντοπίστηκαν στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Ελευθερίας, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία,  με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι κολλήθηκαν από άγνωστους σ’ εκείνο το σημείο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κοζάνη και στα Γρεβενά συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα την ώρα που κολλούσαν παρόμοιες αφίσες με τους βουλευτές των Νομών τους με τις κατηγορίες της παράβασης περί ΚΟΚ και υπαίθριων διαφημίσεων. Στα Γρεβενά σχηματίστηκε δικογραφία αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.