Θόδωρος Μουριάδης: Να δώσουμε ξανά ζωή στον Άγιο Νικόλαο [φωτογραφίες]

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας έχει πρόταση για την αναβάθμιση της ιστορικής συνοικίας της πόλης

Συνεχίζει τις δημόσιες παρεμβάσεις του ο Θόδωρος Μουριάδης, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για συγκεκριμένα θέματα που άπτονται της ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας και ξεδιπλώνοντας μέσω σύντομων βίντεο που αναρτά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τους βασικούς άξονες του προγράμματός του.

Ο επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου, στο πλαίσιο της ενότητας «Αναβαθμίζουμε τις γειτονιές της Καβάλας», εστιάζει αυτήν τη φορά στην ιστορική συνοικία του εμπορικού κέντρου της Καβάλας, τον Άγιο Νικόλαο.




Δείτε το βίντεο και διαβάστε τη συγκεκριμένη πρόταση Μουριάδη:

Αναβαθμίζουμε τις γειτονιές της Καβάλας – Άγιος Νικόλαος

«Δίνουμε πνοή σε κάθε γειτονιά της Καβάλας. Η περιοχή του Αγίου Νικολάου αποτελεί μία ιστορική γειτονιά που χρειάζεται άνεμο ανανέωσης, γιατί είναι αυτή που εκπέμπει τον παλμό της ίδιας της πόλης. Παρεμβαίνουμε στον Άγιο Νικόλαο σημαίνει:

  • Βελτιώνουμε αισθητικά την περιοχή με περισσότερο πράσινο, υπογειοποίηση των καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος, μετατροπή των άδειων καταστημάτων σε μικρούς εκθεσιακούς χώρους για καλλιτέχνες ζωγραφικής, φωτογραφίας και άλλων εικαστικών τεχνών και οργάνωση εκδηλώσεων μέσα στα στενά του Αγίου Νικολάου.
  • Συνδέουμε την περιοχή με τη χερσόνησο της Παναγίας και την κεντρική πλατεία της Καβάλας, με σκοπό να επιστρέψει ο κόσμος σε αυτήν την ιστορική γειτονιά.
  • Πραγματοποιούμε ανάπλαση στην οδό Κουντουριώτου, βασικό άξονα της περιοχής του Αγίου Νικολάου.
  • Και φυσικά κινητοποιούμαστε, σε συνεργασία με την Εκκλησία, για τη συντήρηση του εμβληματικού ναού του Αγίου Νικολάου στα σημεία που χρειάζεται.

Η γειτονιά του Αγίου Νικολάου είναι ευθύνη, αλλά και πρόκληση για να αναδείξουμε τον παλμό της Καβάλας, τη δυναμική ενός Σύγχρονου Δήμου».