Οι νέοι της Καβάλας θα «ανακρίνουν» 4 υποψήφιους ευρωβουλευτές

«Ο Διάλογος των νέων» Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση για το μέλλον της Ευρώπης στο Ιμαρέτ και καλεί όλο τον κόσμο να συμμετέχει

Με στόχο να πληροφορηθεί, να μάθει, να ρωτήσει και να σχηματίσει γνώμη για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο «Διάλογος των νέων» της Καβάλας οργανώνει το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου στο Ιμαρέτ εκδήλωση για το μέλλον της Ευρώπης. Στην εκδήλωση αυτή, η παρέα των ανήσυχων νέων της Καβάλας που θέλει να υπερβεί τις σημερινές διχοτομήσεις στην ανθυγιεινή αρένα της πολιτικής και να οικοδομήσει νέες ιδέες, διεκδικώντας την υιοθέτησή τους και καταλήγοντας σε μια κοινή συνισταμένη με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης, έχουν προσκαλέσει 4 υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

Η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή από το ΚΙΝΑΛ και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Δημήτρης Καιρίδης από τη ΝΔ, Ιωάννης Κωνσταντινίδης από το Ποτάμι και Ελευθερία Αγγέλη από το ΣΥΡΙΖΑ θα κληθούν να παρουσιάσουν το όραμα τους για την Ευρώπη και να απαντήσεις στις ερωτήσεις και του προβληματισμούς των νέων που δεν μπορούν να φανταστούν το μέλλον τους μακριά απ’ αυτήν.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου – πρόσκληση του «Διαλόγου των νέων»

«Εσύ θα αφήσεις άλλους να αποφασίζουν για εσένα»;

«Ο Διάλογος των νέων» Καβάλας, προσκαλεί όλους τους Καβαλιώτες στην ημερίδα που διοργανώνει στις 5 Μαΐου, ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ιμαρέτ στην Καβάλα, με θέμα «Οι νέοι συζητούν για το μέλλον της Ευρώπης». Στην εν λόγω εκδήλωση το παρών θα δώσουν η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή από το Κίνημα Αλλαγής και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Δημήτρης Καιρίδης από τη Νέα Δημοκρατία, Ιωάννης Κωνσταντινίδης από το Ποτάμι και Ελευθερία Αγγέλη από το ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία περίοδο έντονου πολιτικού κυνισμού και απάθειας, με την αποχή στις τελευταίες ευρωεκλογές να σημειώνει το θεαματικό 40% και η αποχή των νέων να ξεπερνά το 60%, σε μία περίοδο που ο εθνικισμός καλπάζει στην Ευρώπη, οι νέοι δεν μένουν απαθείς. Δίνουμε δυναμικό παρόν, αναλαμβάνουμε ευθύνες και συζητάμε για ένα καλύτερο αύριο.

«Ο Διάλογος των νέων» οργανώνει την παραπάνω εκδήλωση παρουσία των υποψήφιων ευρωβουλευτών για να πληροφορηθεί, να μάθει, να ρωτήσει και να σχηματίσει γνώμη για τις επερχόμενες εκλογές. Μία νέα γενιά ευαισθητοποιημένη στα κοινά, που έχει ταξιδέψει αρκετά ανά την Ευρώπη, δεν μπορεί να φανταστεί το μέλλον της μακριά της. Καλούμε όλους τους πολίτες, να προσέλθουν στην εκδήλωσή μας για να διεξάγουμε μία ανοιχτή συζήτηση μέσα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού για το μέλλον της Ευρώπης έτσι όπως το οραματιζόμαστε. Εσύ θα αφήσεις άλλους να αποφασίζουν για εσένα»;