Παγγαίο: Με (υπέρ)πλήρες ψηφοδέλτιο «κατεβαίνει» ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ναι, μπορούμε!» ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στον κοινό αγώνα

Λίγες ώρες πριν την κατάθεση των δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών στο Πρωτοδικείο, ο Φίλιππος Αναστασιάδης ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο facebook ότι ο συνδυασμός του όχι μόνον συμπλήρωσε τον αριθμό των υποψηφίων που ορίζει ο σχετικός νόμος, αλλά και «εκμεταλλεύτηκε» και το δικαίωμα προσαύξησης κατά 50%.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου (και εκ νέου υποψήφιος) έκανε λόγο για «ανθρώπους με όραμα, μεράκι και όρεξη για δουλειά» τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του «Ναι, μπορούμε!».

Αναλυτικά, ο κ. Αναστασιάδης έγραψε:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω ότι έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων και επαφών με τους συνδημότες μας, ο συνδυασμός ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ έχει συμπληρώσει πλήρως, όπως ορίζει ο νόμος (αξιοποιώντας μάλιστα και το το δικαίωμα προσαύξησης κατά 50%) το ψηφοδέλτιο του, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Παγγαίου.

Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω δημοσίως όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν κι αποφάσισαν να με στηρίξουν με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να πλαισιώνεσαι σε κάθε προσπάθεια από ανθρώπους άξιους, τίμιους και ικανούς.

Παλαίμαχοι και νέοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι όλοι τους άνθρωποι με όραμα γι’ αυτόν τον τόπο, μεράκι και όρεξη για δουλειά.

Σας ευχαριστώ πολύ, λοιπόν, τον καθένα ξεχωριστά, για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Άλλωστε, κανένας μόνος δεν μπορεί, όλοι μαζί όμως ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!