Το Κίνημα Αλλαγής έστειλε από την Καβάλα μήνυμα ενότητας και εξωστρέφειας

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης παρουσίασε από την Καβάλα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. οι οποίοι κατάγονται από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Σύνθημα αντεπίθεσης έδωσαν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής από την Καβάλα ενόψει των Ευρωεκλογών, αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Πιο συγκεκριμένα, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Καβάλας, πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου ΓΑΛΑΞΙΑΣ το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαΐου 2019 με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και απεύθυναν χαιρετισμό, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές οι οποίοι κατάγονται από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, Παύλος Δαμιανίδης, Στέργιος Κωνσταντίνου, Βάσω Μώραλη, Σαδουλά Σεβτζάν και Ισμήνη Μώρου με καταγωγή από την Κέρκυρα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Χριστοδουλάκης παρουσίασε τις πολιτικές θέσεις και αποφάσεις του Κινήματος, καθώς και τη διακήρυξη για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές στο τέλος Μαΐου. Την ίδια στιγμή θέλησε να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και εξωστρέφειας για τις εκλογικές μάχες που ακολουθούν, τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στις εθνικές εκλογές το φθινόπωρο του 2019.

Από την κριτική του κ. Χριστοδουλάκη όμως δεν ξέφυγε και η πρόσφατη υπουργοποίηση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ., Θανάση Θεοχαρόπουλου ο οποίος έλαβε τη θέση της κ. Κουντουρά στο υπουργείο Τουρισμού τονίζοντας πως «Όταν ο κ. Θεοχαρόπουλος, που κατακεραύνωνε την κυβερνητική πολιτική και μάλιστα με ακραίες φράσεις περί “απατεώνων”, που δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δεν υπερψήφισε τον προϋπολογισμό και έθετε ως προϋπόθεση της υπερψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών την προκήρυξη εκλογών, υπουργοποιείται χωρίς ντροπή, υποβιβάζει την πολιτική ζωή του τόπου, υποτιμά την κοινοβουλευτική λειτουργία. Με το να ξεπουλάς τις αξίες σου για μια υπουργική καρέκλα απαξιώνεις μόνος σου την πορεία σου. Κάποιος που άλλα έλεγε και πλέον κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Αυτά βλέπει ο κόσμος με αποτροπιασμό και απομακρύνεται από την πολιτική».