Καταγγελία Μουριάδη: Προσωπικό και οχήματα της ΔΕΥΑΚ «έστησαν» περίπτερο της ΝΔ στην κεντρική πλατεία!

Προεκλογική εκδούλευση στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «χρεώνει» στη Δήμαρχο ο επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου - «Ο Δήμος δεν είναι το τσιφλίκι της κ. Τσανάκα»!

Πλαστικές καρέκλες και γυψοσανίδες μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαΐου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας για να «στηθεί» προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας και όλα αυτά από οχήματα και προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καβάλας, όπως καταγγέλλει -με ανακοίνωσή του αλλά και με σχετική φωτογραφία- ο Θόδωρος Μουριάδης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κάνει λόγο για «αλαζονεία και πανικό» της Διοίκησης Τσανάκα που γίνονται ολοένα και πιο εμφανείς όσο πλησιάζουμε προς τις Εκλογές, ενώ θεωρεί το όλο «συμβάν» ως μία ευκαιρία να «ξεχρεώσει» η Δήμαρχος το χρίσμα που της δόθηκε από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.




Από τα «πυρά» του κ. Μουριάδη δεν ξεφεύγει ούτε ο τέως Γραμματέας του Δήμου Καβάλας, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, στενός συνεργάτης της κ. Τσανάκα και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Ανάσα» της Δημάρχου Μπάμπης Δράκος.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης-καταγγελίας Μουριάδη:

Ο Δήμος δεν είναι το «τσιφλίκι» της κ. Τσανάκα!

«Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, η απερχόμενη Δήμαρχος αποθρασύνεται όλο και πιο πολύ. Η αλαζονεία της και ο πανικός της είναι, πλέον, καθημερινά φαινόμενα. Ενώ κατά τη σύγκληση της διαπαραταξιακής επιτροπής ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης της κ. Τσανάκα κ. Φιλόσογλου διαβεβαίωνε ρητά ότι δεν θα παρασχεθεί καμία βοήθεια από τον Δήμο σε κόμματα ή παρατάξεις, το μεσημέρι της Παρασκευής δεκάδες συμπολίτες μας παρακολούθησαν με έκπληξη το στήσιμο του προεκλογικού περιπτέρου της ΝΔ στην κεντρική πλατεία με προσωπικό και οχήματα της ΔΕΥΑ Καβάλας.

Συγκεκριμένα, παρουσία συνεργάτη της Δημάρχου, όχημα της ΔΕΥΑΚ μετέφερε πλαστικές καρέκλες και γυψοσανίδες για λογαριασμό της ΝΔ. Μήπως έτσι η κυρία Τσανάκα «ξεχρεώνει» το χρίσμα που της δόθηκε; Μήπως ο τέως Γραμματέας του Δήμου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί της αλλά και γραμματέας της ΝΟΔΕ Καβάλας μπερδεύτηκε και νομίζει ότι ο Δήμος είναι το «τσιφλίκι» τους; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να ξοδεύουν τα λεφτά των Καβαλιωτών για την εξυπηρέτηση πολιτικών κομμάτων; Αύριο κιόλας η κυρία Τσανάκα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον λαό της Καβάλας, αναλαμβάνοντας την αντίστοιχη ευθύνη για την πρωτοφανή αυτή απρέπεια».