Νίκος Ανδρουλάκης: Πίστη για διψήφιο ποσοστό

Κάλεσμα του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ για ενίσχυση των Σοσιαλιστών στις Ευρωεκλογές από Σέρρες και Θεσσαλονίκη

Αισιόδοξο μήνυμα για διψήφιο ποσοστό έδωσε η προσέλευση στις ομιλίες του Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψηφίου με το Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη με τις οποίες έκλεισε την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία.

Στις ομιλίες όπου παρέστησαν όλες οι γενιές της παράταξης και πολλοί νέοι άνθρωποι, σημείωσε πως ο κ. Τσίπρας προκαλεί τον λαό όταν εν μέσω οικονομικής κρίσης πηγαίνει σε πολυτελές κότερο πολυεκατομμυριούχου για διακοπές αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ ενώ παράλληλα καλύπτει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κ. Πολάκη.

Επιπλέον έκανε έναν απολογισμό του έργου του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας και τη δημιουργία του rescEU, για το οποίο ήταν εισηγητής για τους Σοσιαλιστές και συμπεριελήφθη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα 20 πιο σημαντικά επιτεύγματα της Ένωσης την τελευταία πενταετία καθώς θα βοηθήσει τη χώρα μας και τις υπόλοιπες χώρες να προστατευθούν αποτελεσματικότερα από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες και πυρκαγιές.

Υπογράμμισε τέλος ότι η ενίσχυση των Σοσιαλιστών στις Ευρωεκλογές θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία πιο αλληλέγγυα και κοινωνική Ευρώπη απέναντι στη θεσμική στασιμότητα που προωθεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.