Οι Περιφερειακές Εκλογές στο στοίχημα: Παγιώνει την πρωτιά ο Χρήστος Μέτιος

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ «μικραίνει» τη στοιχηματική του απόδοση και «μεγαλώνει» την απόστασή του από τον δεύτερο -σύμφωνα με την εταιρία- συνυποψήφιό του

Ηαμφίρροπη, όπως τουλάχιστον την παρουσίαζαν οι bookmakers έναν περίπου μήνα πριν (διαβάστε σχετικά εδώ), «μάχη» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης δείχνει να «ξεκαθαρίζει» όσο πλησιάζουμε στις κάλπες της 26ης Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη [15 Μαΐου 2019] «κατάταξη» και τις αποδόσεις των υποψηφίων που «δίνει» η εταιρία stoiximan, ο Χρήστος Μέτιος είναι το φαβορί για τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές, «πληρώνοντας» 1.70 σε όσους ποντάρουν τα χρήματά τους σε αυτόν, με τον Χριστόδουλο Τοψίδη να ακολουθεί με απόδοση 2.08.

Αναλυτικά:

Επισημαίνεται ότι οι στοιχηματικές αποδόσεις αλλάζουν διαρκώς με βάση τις δημοσκοπικές τάσεις. Αυτό που δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής είναι ο λάθος τρόπος γραφής του ονόματος του υποψήφιου Περιφερειάρχη και επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφέρεια σε δράση» Κωστή Σιμιτσή με τη stoiximan να επιμένει να αναφέρεται σε αυτόν ως «Σιμιτζή»!