Μακάριος Λαζαρίδης: Η λογική του κ. Τσίπρα είναι “Ferretti, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη”

Λάβρος κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού ο υποψήφιος βουλευτής για την Καβάλα με τη ΝΔ και Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκειά συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό "Alpha"

« Ο κ. Τσίπρας έχει πολύ άγχος και αυτό φάνηκε και χθες, καθώς συνέχισε την προσπάθειά του να πολώσει και να διχάσει, μιλώντας για το πόσο επίκαιρη είναι η ομιλία που είχε κάνει πριν από 75 χρόνια στην Λαμία ο Άρης Βελουχιώτης. Ένας άνθρωπος τον οποίο είχε αποκηρύξει, το ίδιο το Κ.Κ.Ε. ως εξτρεμιστή. Ο κ. Τσίπρας έχει την εξής λογική: “Ferretti, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη”». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με τη ΝΔ και Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμόAlpha” και στους δημοσιογράφους κυρία Ρ. Τζίμα και Σπ. Λάμπρου.

Αναφερόμενος στο θέμα των επιδομάτων προς τους συνταξιούχους παραμονές των ευρωεκλογών, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Τα επιδόματα τα οποία δίνει ο κ. Τσίπρας δεν θα έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Οι συνταξιούχοι ξέρουν ποια είναι η Κυβέρνηση που έκοψε 17 φορές τις συντάξεις. Ξέρουν ποια είναι η Κυβέρνηση που έκοψε το ΕΚΑΣ. Ξέρουν ότι έχασαν, επί Κυβέρνησης Τσίπρα, 2.056 ευρώ κάθε χρόνο από την τσέπη τους. Τώρα, ο κ. Τσίπρας, για άλλη μια φορά, 10 μέρες πριν από τις εκλογές, στριμωγμένος από τις αποκαλύψεις για τις διακοπές του στα κότερα της ελίτ επιχειρεί με επικοινωνιακό τρόπο να “βαφτίσει” ως 13η σύνταξη ένα επίδομα το οποίο μεταφέρεται από τα Χριστούγεννα στον Μάιο. Όμως δεν είναι 13η σύνταξη, αφού το κόστος σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν 2,2 δισ. ευρώ και όχι 800 εκατομμύρια ευρώ που δίνει τώρα».