Π. Κόκκαλης-Δ. Πλουμπίδης από Καβάλα: Ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές [φωτογραφίες]

Οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές συμμετείχαν σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία-Νωρίτερα επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Καβάλας, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

Στην Καβάλα βρέθηκαν την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 ο Δημήτρης Πλουμπίδης, Πανεπιστημιακός, πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Πέτρος Κόκκαλης, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Οι δυο άντρες συμμετείχαν στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία η οποία φιλοξενήθηκε στο Cafe bar HOSTEL στην Καβάλα με θέμα: «Για την Ελλάδα των πολλών, για την Ευρώπη των λαών».

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Πλουμπίδης συνοδευόμενος από τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστα Μορφίδη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη και Γιώργο Παπαφιλίππου επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου είχαν συνάντηση με τη διοίκηση και τον Διοικητή Τάσο Καρασαββόγλου, ενώ νωρίς το μεσημέρι βρέθηκαν στα εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ και της Συμπαράταξης Πολιτών στην πλατεία Καπνεργάτη.

Εκεί ο κ. Πλουμπίδης έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ και ερωτώμενος για τις επερχόμενες εκλογικές μάχες είπε: «Εγώ βρήκα ένα πολύ καλό κλίμα μάχης για τις ευρωεκλογές και ελπίδα για πολύ καλά αποτελέσματα. Το Νοσοκομείο είναι εξαιρετικό, με πολύ καλή διαχείριση, με πάρα πολλά προγράμματα, επιπλέον ξέρω πολύ καλά τον κ. Σωτηρίου και την Ψυχιατρική Κλινική όπου γίνεται ένα πολύ καλό έργο όπως και στο κέντρο ψυχικής υγείας».

«Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τους αναποφάσιστους γιατί οι περισσότεροι είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές»

Ο κ. Πλουμπίδης πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει πάρα πολύ καλά σε όλη την Ελλάδα και ο κόσμος είναι κινητοποιημένος, οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι κινητοποιημένες, θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή και ελπίδα για πολύ καλά αποτελέσματα. Νομίζω, ότι τελικά πολλοί αναποφάσιστοι θα πάνε να ψηφίσουν, το τι θα ψηφίσουν αυτό είναι αίνιγμα, δεν το ξέρουμε. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από αυτούς, γιατί πράγματι οι περισσότεροι αναποφάσιστοι είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές», σε κάτι το οποίο συναίνεσε και ο κ. Κόκκαλης.