Μάκης Παπαδόπουλος προς όλους τους Καβαλιώτες: Κάντε την υπέρβαση και δώστε μου την εντολή να γίνω ο Δήμαρχός σας  

Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, λίγες ώρες πριν τις εκλογές, για να μην χαθούν άλλα χρόνια και άλλες ευκαιρίες για τον δήμο

Έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης του δήμου Καβάλας δηλώνει στο μήνυμα του προς τους Καβαλιώτες, στο τέλος της προεκλογικής του εκστρατείας ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» καλεί τους Καβαλιώτες να ξεπεράσουν τις κομματικές προτιμήσεις και να του δώσουν την εντολή να γίνει δήμαρχος τους για να αλλάξει επιτέλους η πορεία της παρακμής της Καβάλας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε τον δήμο, με την εμπιστοσύνη των δημοτών»

«Αγαπητοί δημότες, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Κάθε μέρα μάς δίνετε το μήνυμα ότι θα είμαστε η επόμενη διοίκηση στον Δήμο. Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τις γνώσεις, έχουμε τις λύσεις. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη.

5 χρόνια είμαστε δίπλα σας, κοντά σας, προσηλωμένοι στη λύση των καθημερινών προβλημάτων σας.

5 χρόνια, δουλέψαμε σκληρά, μελετήσαμε τα προβλήματα, κάναμε πολλές επιστημονικές εκδηλώσεις και ημερίδες (για την τοπική ανάπτυξη, τον τουρισμό, την πεσμένη γέφυρα, το κυκλοφοριακό και την Περιμετρική, για τους νέους, για τα παιδιά, για τον αθλητισμό κ.ά.), προτείναμε λύσεις και εντοπίσαμε νέες ιδέες και καλές πρακτικές που θα φέρουν ποιότητα στην καθημερινή μας ζωή, ευκολία στις υπηρεσίες που απολαμβάνουμε από τον Δήμο, δουλειές για όλους, έσοδα για τον Δήμο.

Σε αυτές τις εκλογές, η συμμετοχή και η ψήφος του καθενός μας είναι απαραίτητη.  Το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας είναι στα χέρια μας.

Ιδιαίτερα η συμμετοχή των νέων είναι αναγκαία. Θα δώσει την ενέργεια και την ώθηση που χρειάζεται ο τόπος μας για να αλλάξει πορεία και να περάσει στη νέα εποχή. Να ανοιχτεί σε έναν νέο κόσμο.

Η Καβάλα και οι Φίλιπποι δεν αντέχουν άλλα χαμένα χρόνια, άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Οι δημότες δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν τους ίδιους και τους ίδιους στη διοίκηση του Δήμου. Με τις ίδιες παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις, χωρίς φρέσκες ιδέες, χωρίς όρεξη για δουλειά, με μόνο κριτήριο πώς θα προστατέψουν τα συμφέροντα ενός κατεστημένου.

Σας καλώ λοιπόν να τολμήσετε. Να μην αφήσετε κανέναν άλλο να αποφασίζει για εσάς, χωρίς εσάς.

Να κάνετε την υπέρβαση, πέρα από κομματικές προτιμήσεις και να μου δώσετε την εντολή να γίνω ο Δήμαρχός σας.

Ένας Δήμαρχος για τους Καβαλιώτες και τους Φιλιππήσιους.

Ένας Δήμαρχος για όλους!

Για να αλλάξω επιτέλους την πορεία παρακμής του τόπου μας.

Ελάτε να σηκώσουμε ανάστημα απέναντι στη γκρίνια και τη μιζέρια.

Ελάτε να πάμε όλοι μαζί την Καβάλα ψηλά»!